@cristinasiscanu

 

♬ sunet original- CristinaSiscanu

Elena Merișoreanu este una dintre cele mai iubite cântărețe de muzică populară din România. De curând, s-a destăinuit în cadrul unui podcast moderat de Cristina Șiscanu și astfel fanii au aflat lucruri nemaiștiute despre cântăreață.

Vedeta a povestit că a fost înșelată de soțul ei chiar cu cea mai bună prietenă de la momentul respectiv. „Dau cu ochii de ea, eu coboram cu liftul și ea să urce în lift. Îi zic, băi nebuno! Ce faci? Te caut de atâta timp și nu dau de tine. Hai la mine că ți-am luat cadouri. Ea credea că nu știu. Știa casa mai bine decât mine. Eu mi-am dat seama, am văzut că paharele de cristal erau mutate de la locul lor! Aveam ochiul format.”, a povestit cântăreața amuzată de situație.

Citește și: Joia mare, acasă, la Elena Merișoreanu

Vedeta și-a chemat prietena acasă pentru a-i cere socoteală că umbla cu soțul său. După ce a ademenit-o pe amantă în casă, Elena Merișoreanu a luat-o la rost.

„Hai la mine că a venit sora mea de la țară, mi-a adus carne de vițel. Am făcut o ciorbă cu zeamă de varză...Știam că ei îi place ciorba. Eram prietene, ca două surori. Mă duc acasă...ce ciorbă? Ce soră? Pun fața de masă acolo, pregătesc tot. I-am zis să nu vină în bucătărie că sora mea nu e aranjată și nu vrea să o vadă așa. Mă făceam că vorbesc.
Pun pahare, tot. Vorbeam și la un moment dat...”,
a declarat artista.

Elena Merișoreanu, confruntare cu amanta soțului

Artista a chemat-o pe amanta soțului să-i ceară socoteală acasă, în timp ce soțul se afla la muncă. „Știam că soțul nu vine, nu avea cum să vină la ora aia. Ce ciorbă? Ce mâncare? Stau așa și mă uit la ea și o întrebam de viața personală. Îi zic direct: „ascultă, **!”. Nu pot să zic ce am zis. „Eu sunt cu sor-mea aici, dacă nu-mi spui ce s-a întâmplat, că știu tot.” Se albise toată, avea ochii roșii în cap. „Dacă nu te tranșez, te bag în sac, te arunc d**** de aici.” A încremenit, n-a mai putut vorbi. Am zis că poate face un infarct ceva și intru la belele. La un moment dat, foarte calculată, s-a ridicat și mi-a zis: „Da! Așa e! Taie-mă, omoară-mă! Dacă nu aveam eu grijă de el, avea alta și ți-l lua. Eu doar am avut grijă de el și ți-l las. Stai fără grijă!” Atunci ne-am ridicat și ne-am pupat. Nici în ziua de astăzi, eu nu i-am zis soțului meu. Nu l-am întrebat niciodată ce s-a întâmplat și avem aproape 50 de ani împreună.”, mărturisește cântăreața.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Explicația halucinantă pe care a dat-o unchiul Mariei pentru ce i-a făcut micuței de doar 8 ani, după ce a fost prins- wowbiz.ro

Citește și: Elena Merișoreanu, viața neștiută

Vedeta a explicat că a iertat-o atât pe amantă, cât și pe soț. „Culmea, de câte ori venim de pe la Vâlcea sau de la mine din Ardeal, ne oprim pe la ea. Vorbim! Faptul că a recunoscut fapta, ce să mai zici. Eu n-am știut ce înseamnă lipsa în casă și n-am fost neglijată. Vorba mamei: l-ai făcut mare, te-ai chinuit și acum să-i mănânce alta banii? Mănâncă-i tu. Atunci, după toate cele întâmplate, am mers la țară și i-am povestit mamei și surorii.”, a adăugat Elena Merișoreanu.

Citește și: Surpriză de proporții pentru Elena Merișoreanu

Interpreta de muzică populară spune că o căsnicie se clădește greu, dar se destramă într-o clipă și după regretăm. „Am zis ce dreptate are mama. Ce mă interesează pe mine? Ce a fost a fost. El și-a văzut de casă, eu am șters cu buretele. Ne-am văzut de căsnicie și au trecut mulți ani de atunci!”, a încheiat artista.

Citeste si: Cum l-a cunoscut Maria Constantin pe Marcel Toader și cum avea acesta să o ajute în carieră? “Mi-a scris, am luat contact cu el și a spus că mă poate ajuta.”- kfetele.ro

Citeste si: Imagini rare cu Mădălina Ghenea din adolescență. Dovada supremă că a fost de-o frumusețe răpitoare mereu- radioimpuls.ro

Cântăreața de muzică petrecere are în prezent 76 de ani. Aceasta are întotdeauna grijă de imaginea ei. Secretul cântăreței este faptul că a apelat la câteva intervenții estetice. Pentru a nu mai umbla cu trusa de machiaj după ea, artista a apelat și la tatuarea feței.

Citește și: Elena Merișoreanu a fost operată de urgență. Cu ce probleme de sănătate se confruntă interpreta de muzică populară


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si