" Am 44 de ani de casatorie si barbatul meu m-a inselat foarte mult! Iti jur! Cu colegele mele! Pe cuvantul meu de onoare”, a declarat Elena Merisoreanu.

Cu toate acestea, cantareata de muzica populara nu a divortat de barbatul sau si a divulgat motivele care au detrminat-o sa treaca peste lipsa de devotament a acestuia: „Omul se purta fain acasa, aducea ce trebuie, nu ma neglija...

Lasa-l sa faca ce vrea! Tot acasa vine”.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Inselata de sot, Elena Merisoreanu le-a dat un sfat pretios femeilor care au probleme cu barbatii: „Daca te bate, daca nu aduce bani acasa si nu vede de familie si de copii, in clipa aia il lasi”.

"Plecasem intr-un turneu de sase luni in Israel.

si, la un moment dat, imi scrie o colega de-a mea o scrisoare si imi zice: 'Vezi ca sotul tau umbla cu cutare! Am vazut cand a plecat cu masina, de la teatru, cu ea!' Am sunat acasa, la o vecina si a intrebat-o daca la mine acasa este lumina, pentru ca nu raspunde nimeni la telefon. Vecina mi-a zis ca era lumina si ca parea o silueta de femeie.
'Cred ca e soacra ta', mi-a zis vecina. Mi-am dat seama despre ce este vorba..."
, a povestit Merisoreanu.

Cand s-a intors in tara, artista a pus la cale un plan. "Culmea, cam toti din teatru aflasera. Era frumoasa rau de tot. intr-o zi, o prind la repetitii si i-am pregatit o surpriza. Am invitat-o la mine acasa, sa luam pranzul impreuna. Pun eu masa, cu lumanari, am stat de vorba... Am zis ca trebuie sa spuna ea, sa recunoasca cu gura ei. Iau un cutit atat de mare si ii zic:

'Te tai bucati si te arunc, la caini te dau'. A facut niste ochi mari la mine si a zis: 'Da, draga! Daca nu ti-l luam eu, ti-l lua alta. si poate ti-l lua de tot. Eu ti-am tinut casa, i-am calcat si camasile si tu vii si...'. Am luat-o in brate, am pupat-o si in ziua de azi suntem prietene si nu i-am spus sotului meu nimic.

Acum va afla, de la emisiune", a mai spus Elena Merisoreanu.

Sursa: BZI, cancan.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si