Elena Udrea, exmatriculata de la Facultatea de Teologie Ortodoxa a UBB Cluj pentru ca nu s-a prezentat la niciun examen
Politica

Elena Udrea, exmatriculata de la Facultatea de Teologie Ortodoxa a UBB Cluj pentru ca nu s-a prezentat la niciun examen

C.I.P.
8 feb 2018

Elena Udrea a fost exmatriculata de la Facultatea de Teologie Ortodoxa a Universitatii "Babes-Bolyai" (UBB) din Cluj-Napoca, unde s-a inscris in 2016, la un master de Consiliere Pastorala si Asistenta Psihosociala, ea spunand atunci ca vrea sa ii ajute pe oameni "prin credinta" si ca va infiinta "Institutul Fericirii". Decanul facultatii a declarat, joi, pentru News.ro, ca Udrea a fost exmatriculata pentru ca nu s-a prezentat la niciun examen.

Elena Udrea nu mai urmeaza cursurile de master la Facultatea de Teologie Ortodoxa a Universitatii "Babes-Bolyai" Cluj-Napoca pentru ca a fost exmatriculata, lipsind de la toate examenele programate, a declarat, pentru News.ro, decanul facultatii, Vasile Stanciu.

Citeste si: Ion Iliescu, despre polemica legata de Serviciul de Protectie si Paza: Responsabilii politici care au de facut reprosuri SPP sa actioneze institutional, mai ales ca unii sunt membri de drept in CSAT

"A fost o decizie normala, domna Udrea nu a fost prezenta la niciun examen. A fost exmatriculata inca din luna octombrie a anului trecut. Probabil nu prea a fost prezenta nici la cursuri... Ceilalti 16 masteranzi care i-au fost colegi continua studiile", a declarat decanul Facultatii de Teologie Ortodoxa a Universitatii "Babes-Bolyai" Cluj-Napoca, Vasile Stanciu.

Elena Udrea a fost admisa in septembrie 2016 la masterul "Consiliere pastorala si asistenta psihosiciala" al Facultatii de Teologie Ortodoxa a Universitatii Babes-Bolyai din Cluj Napoca, cu media finala 8,20. Udrea a participat la primul curs in 3 octombrie 2016, avand cursuri in fiecare vineri si sambata.

Citeste si: Noul ministru al Sanatatii, despre campania anti-vaccinare! Ce a spus despre fetita ei de nici doi ani

Ea declara atunci pentru News.ro ca s-a inscris la acest master de consiliere pastorala pentru a-i ajuta pe oameni "prin credinta" si ca va infiinta "Institutul Fericirii", ca ONG pentru sprjinirea oamenilor de a fi "fericiti in viata".

"Am dat examenul de inscriere la masterat la Babes-Bolyai, la Cluj, si am intrat la Consiliere pastorala si Asistenta psiho-sociala. (...) Este un master de un an de zile, in urma caruia, pregatindu-ma in acest domeniu, imi doresc sa pot sa consiliez persoanele care au credinta religioasa in rezolvarea problemelor emotionale pe care le au, dar de orice natura, in asa fel incat tratarea acestor probleme sa se faca si prin practicarea credintei, rugaciuni, prezenta la biserica", spunea Elena Udrea.

Citeste si: Lia Olguta Vasilescu recunoaste ca salariile abia cresc in 2018. "Da, asa este. Cresterile bugetarilor sunt doar de... " - A promis enorm, in schimb a oferit extrem de putin

Ea a explicat atunci ca acest curs "imbina psihologia cu credinta religioasa ca forme de tratate a diverselor afectiuni", indiferent de natura lor. "Dorinta mea este de a spune lumii si de a arata oamenilor ca pot fi fericiti prin credinta relgioasa", a spus Udrea.

viewscnt

Urmareste-ne pe Facebook