Elev, din Vaslui, lovit in cap cu canciocul de catre un maistru instructor pe care l-ar fi injurat! Copilul a fost dus de urgenta la spital

Un elev de clasa a IX-a de la Liceul ”Ion Mincu” Vaslui a fost transportat, miercuri, cu ambulanta la spital, dupa ce, in timpul orelor de instruire practica, ar fi fost lovit in cap cu canciocul de catre un maistru pe care l-ar fi injurat. Conducerea unitatii a deschis o ancheta.

V.P., miercuri 12 iulie 2017 , 13:38

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Conducerea Liceului "Ion Mincu" Vaslui a declansat o ancheta in cazul unui elev in clasa a IX-a profesionala, care a fost preluat de la unitatea de invatamant de catre echipajul medical al unei ambulante si transportat la Spitalul Judetean de Urgenta Vaslui cu o plaga sangerand la una dintre urechi.

Adolescentul de 15 ani a suferit leziunea dupa ce ar fi fost lovit cu canciocul de catre un maistru instructor in timp ce construia un zid in incinta liceului in timpul desfasurarii orelor de instruire practica.

Cadrul didactic ar fi reactionat violent, sustin reprezentantii unitatii de invatamant, dupa ce elevul l-ar fi injurat.

Jandarmul aflat in curtea liceului a sunat la numarul de urgenta 112 pentru a solicita o ambulanta.

"La nivelul unitatii de invatamant a fost numita o comisie de disciplina care va analiza incidentul. in functie de concluziile respectivei comisii, vom lua si masurile care se impun in acest caz. Deocamdata, avem doar declaratia elevului, urmand a fi audiati martorii si, evident, cadrul didactic reclamat", a declarat, miercuri, pentru News.ro, directorul adjunct al Liceului "Ion Mincu" Vaslui, Amalia Cazacu.

Conducerea unitatii de invatamant a informat, atat diriginta, cat si parintii elevului despre incident.

 

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si