Liceul din Romania in care nu a mai luat niciun elev Bacalaureatul de 7 ani

Ca in fiecare an, dupa afisarea rezultatelor de la examenul de Bacalaureat, exista si regiuni din tara un promovabilitatea a fost foarte scazuta. Exista un liceu in care niciun elev nu luat examenul pentru al saptelea an consecutiv.

Webeditor: V.P. Author: A.L. miercuri 05 iulie 2017 , 19:34

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Este vorba despre Liceul Tehnologic Agricol din comuna Ortisoara, din judetul Timis. in acest an, elevii de la acest liceu nici macar nu s-au prezentat la examenul de Bacalaureat 2017, dupa cum se poate observa in  informatiile publicate de Ministerul Educatiei Nationale pe siteul bacalaureat.edu.ro.

La liceul din Ortisoara, o comuna cu 4.190

de locuitori din judetul Timis, in 2017 ar fi trebuit sa sustina examenul de Bacalaureat 9 elevi.

Cu toate acestea, niciunul dintre acesti elevi nu s-a prezentat la probele scrise ale examenului. Liceul Tehnologic Agricol din comuna Ortisoara a mai aparut in presa si in anii trecuti, de asemenea, dupa ce niciun absolvent de clasa a XII-a de aici nu a reusit sa promoveze examenul de Bacalaureat.

Citeste si: Vouchere de 750 de lei și de 2.000 de lei pentru români! Cine sunt beneficiarii şi ce condiţii trebuie să îndeplinească- kanald.ro

Citeste si: Cum se înțelege Maria Cârneci cu soția fiului ei? „O fată pe care nu o consider noră”- wowbiz.ro

In 2016, 8 elevi au terminat clasa a XII-a la acest liceu, insa niciunul dintre ei nu a luat nota de trecere la examenul maturitatii, conform greatnews.ro.
a nivel national, 97 de elevi au obtinut la aceasta sesiune de vara media 10 la examenul de Bacalaureat.

 

Inainte de rezolvarea contestatiilor, rata de promovabilitate de la examenul de BAC 2017 este de 71,4%, a anuntat ministrul Educatiei, Liviu Pop, intr-o conferinta de presa. 91.754 de elevi din cei prezenti la examenul de Bacalaureat 2017 au promovat. Ministerul Educatiei Nationale a publicat notele de la BAC la ora 12.00 pe siteul bacalaureat.edu.ro.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si