Eleva din Arad, data afara de la BAC. Ce a patit tanara in timpul examenului

O eleva a Liceului cu Program Sportiv Arad, care a sustinut marti proba orala la limba si literatura romana din cadrul bacalaureatului , a fost eliminata din sala de examen pentru ca i-a sunat telefonul mobil in timpul probei.

A.S., miercuri 07 iunie 2017 , 09:51

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Candidata de la Liceul cu Program Sportiv Arad se afla in sala de examen, marti, pentru a sustine proba de evaluare a competentelor lingvistice de comunicare orală in limba romană din cadrul examenul de bacalaureat national, sesiunea iunie-iulie 2017, cand i-a sunat telefonul mobil.

Conform unor informatii, eleva de clasa a XII-a trasese biletul cu subiectul si se afla in banca pentru a-si pregati subiectul in momentul in care i-a sunat telefonul mobil.

Conform regulamentului, elevii nu au voie să intre in examen cu telefoane mobile sau alte dispozitve de informare si comunicare, iar la intrarea in sala li se atrage incă o data atentia. Cei care detin asemenea dispozitive trebuie să le lase in spatii special amenajate in scoli.

Absolventilor li s-a explicat si in clase aceste lucururi, iar afise cu atentionări au fost lipite in scoli.
Conform unor informatii, eleva ar fi declarat că se grabea si ca nu ar fi stiut că nu are voie cu telefon mobil.

Acesta a fost singurul incident care a avut loc in Arad in timpul primei zile a bacalaureatului, la care s-au inscris 2.486 de elevi.

Sursa: MEDIAFAX

Clipul zilei pe STIRILEKANALD.RO:
Te-ar putea interesa si