Filmarea a fost facuta de un coleg de clasa de-al elevului recalcitrant si a fost publicata pe o retea de socializare, insa ulterior a fost stearsa. In filmare, Sebi, elevul care acum are un dosar penal, s-a dus amenintator catre profesoara care se afla la catedra si a inceput sa ii ceara explicatii pentru o nota obtinuta. Atitudinea baiatului a fost de la bun inceput amenintatoare si nu s-a sfiit deloc sa ridice tonul la cadrul didactic sau sa bata cu pumnul in masa.

Scenele incredibile au avut loc joi, la cateva zile de la deschiderea noului an scolar, in Liceul Teoretic "Capitan Nicolae Plesoianu" din Ramnicu Valcea, la clasa a XI-a.

„Aratati-mi si mie unde am gresit, sunteti profesoara si trebuie sa-mi aratati unde am gresit. Citeste din carte si arata-mi unde am gresit… mai citeste o data… vorbesc cum vreau… sa te vedem pe strada cand nu mai esti in scoala… ma…pe ea”, sunt replicile elevului.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Profesoara a incercat sa isi pastreze calmul si sa il linisteasca pe Sebi si i-a cerut sa meraga inapoi in banca, insa elevul s-a aprins si mai tare. Profesoara l-a anuntat pe elev ca ii va scadea un punct la purtare, insa reactia tanarului a fost una sfidatoare: "Ce a facut? Eu zic sa te mai gandesti", a fost replica elevului.

Dupa ce a amenintat-o pe profesoara cu bataia, elevul s-a intors in banca lui. "Lasa ca ne intalnim pe strada, acolo unde nu esti in scoala. Ma... pe tine.", a mai avut de spus elevul catre cadrul didactic.

Acum, Sebi este cercetat penal pentru ca si politistii au vazut imaginile cu cele petrecute in clasa, fiind difuzate de o televiziune si s-au autosesizat.

sursa: olt.ro

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si