Peste 100 de copii din Ploiesti nu au mers la scoala pentru ca se simt foarte rau. Multi dintre ei au ajuns la spital
Actual

Peste 100 de copii din Ploiesti nu au mers la scoala pentru ca se simt foarte rau. Multi dintre ei au ajuns la spital

L. S.
14 sep 2018

Peste 100 de elevi de la Scoala Grigore Moisil din Ploiesti lipsesc azi de la ore pentru ca se simt foarte rau, iar multi dintre copii au ajuns la spital cu varsaturi, dureri de cap si dureri abdominale.

Conducerea Scolii Generale Grigore Moisil a anuntat ca peste 100 de elevi dintr-un total de 1050 au avut semne de boala si au acuzat dureri de cap si dureri abdominale. Elevi de la mai multe clase s-au prezentat la spital iar medicii spun ca este foarte putin probabil sa fie vorba despre o toxiinfectie alimentara. "In acest weekend la scoala vor fi efectuate operatiuni de dezinfectare", a declarar directorul adjunct Laura Radu.

Citeste si: Imagini apocaliptice cu cea mai cumplita iarna din toate timpurile, in Romania

Si intr-o localitate de langa Ploiesti s-au inregistrat cazuri identice, in randul copiilor de scoala, la Paulesti. Avand in vedere ca aceste cazuri, cu simtomatologie identica s-au manifestat in scoli diferite, este posibil sa fie vorba despre un virus. Reprezentantii spitalului de pediatrie din Ploiesti au confirmat ca sunt sase cazuri de copii care prezinta varsaturi si care sunt internati pentru ingrijiri medicale si investigatii amanuntite.

sursa: observatorulph.ro

Citeste si: Hramul Manastirii Prislop. Mii de pelerini sunt asteptati la mormantul lui Arsenie Boca, de Inaltarea Sfintei Cruci

 

viewscnt

Urmareste-ne pe Facebook