Cei doi se înțeleg perfect, însă Emanuel a recunoscut și care este defectul iubitei sale, potrivit  kanald.ro.

Emanuel și Andreea s-au mutat împreună

Acesta a mărturisit faptul că iubita sa se trezește foarte greu dimineața, iar alarma sună de mai multe ori până aceasta reușește să se trezească.

Citește și: Andrei, replici acide la adresa Nataliei și a lui Marinel. Ce și-au spus aceștia

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu muncește la 17 ani pentru a-i trimite bani de azil tatălui ei, după ce fostul milionar a pierdut tot!- wowbiz.ro

“Ea, dimineața, are un obicei de nu se poate trezi ușor, sună alarma de cincizeci de ori și se alintă o jumătate de oră în pat”, a spus Emanuel.

Cum se înțeleg cei doi îndrăgostiți

„Dimineața, mai ales dacă avem ceva de făcut, uite cum a fost astăzi, noi trebuia să ajungem la fix, am zis hai că poate ajungem și cu 10-15 minute mai devreme, bine, a fost și trafic în București, am văzut cum este acum, dar, ea are un obicei dimineața de a nu se trezi, adică sună alarma de 50 de ori și îi spun ”bebe, haide, trezește-te...bebe, ești ok” și se alintă jumătate de oră în pat.

Citește și: S-a spus primul ”te iubesc” în ”Casa Iubirii”. Cine sunt protagoniștii declarațiilor de dragoste

Ar trebui să facem o rutină, să ne trezim, să facem...mai ales aici în București. Trebuie să încercăm să fim cât mai activi”, a dezvăluit Emanuel, în cadrul emisiunii  ”Culisele Iubirii”.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si