Radu și Cristina au avut parte de o pauză în cunoaștere, însă așa și-au dat seama ce simt cu adevărat unul pentru celălalt.

Radu este fermecat de Cristina

Andreea Mantea a vrut să scoată de la Radu faptul că i-a spus Cristinei că o iubește.

”Știți bine că am avut acea pauză! Și am simțit la un moment dat că nu mai pot! Că vreau s-o văd și că simt nevoia s-o țin în brațe! Eu n-am mai simțit niște emoții atât de puternice de când sunt în emisiunea asta,

de un an și jumătate! Nu știu exact ce simt! Eu i-am spus că cred că m-am îndrăgostit de ea!”,  a mărturisit Radu, potrivit Kanald.ro.

Citește și: Doi concurenți sunt pregătiți de următorul pas din Casa Iubirii. Ce detalii vor ieși la iveală despre cei doi

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Cristina susține că nu este prima oară când Radu îi mărturisește iubirea, ci ar fi a doua oară.

Alina a simțit că Patrick este atras de ea

Andreea Mantea a întrebat-o pe Alina dacă a simțit ceva special din partea lui Patrick, iar Alina susține că acesta a privit-o într-un mod diferit.

Alina a fost chemată de Patrick în camera roșie, în urma unui joc.

Nona nu a gustat deloc glumă, dar crede că Patrick nu ar fi atras de Alina.

Alina crede că Patrick simte o anumită atracție pentru ea, concurenta spune că a privit-o într-un anume fel și a fost foarte drăguț cu ea.

Citește și: Nona a intrat peste Patrick și Alina în camera roșie: „Ce faci tu? Nu, eu mă duc! Rămâneți voi aici!”

Nona încearcă să-l scoată pe Patrick și este de părere că are prea multe așteptări de la el, el având mai puțină experiență în relații.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si