Emisiunea Survivor România se va difuza live de joi până duminică, de la ora 20:00

În această seară, de la ora 20:00, la “Survivor România” se va disputa un nou joc pentru recompensă! Apar primele certuri în echipa Faimoșilor, crește tensiunea, iar faimoșii cedează nervos.

Author: Andreea Bolocan joi 21 ianuarie 2021 , 16:24

survivor romania concurenti survivor live emisiune kanal d
Vezi Live emisiunea Survivor România
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Astăzi, la “Survivor România”, difuzat la ora 20:00, la Kanal D, o nouă bătălie epică se va desfășura pe terenul din îndepărtata Republica Dominicană, între Faimoși și Războinici, într-unul dintre cele mai importante meciuri.

Miza pusă jocului de astăzi este uriașă și râvnită de concurenții ambelor echipe cu atât mai mult cu cât se va va disputa jocul pentru recompensă, atât de folositoare pentru mentalul și forța fizică ale concurenților.

Vezi aici Live ”Survivor România”

Ediția din această seară “Survivor România” debutează cu discuții aprinse în tabăra Faimoșilor, în adăpostul improvizat de aceștia, în jungla dominicană, acolo unde lipsurile și oboseala se acutizează și încep să își spună cuvântul. Tensiunile se țin lanț în echipa roșie, reproșurile aruncate de unii dintre Faimoși cer urgent o strategie viabilă pentru aceștia, care să consolideze echipa cât mai rapid.

Zanni se arată deranjat de evoluția unora dintre coechipiere

Zannidache este primul care se arată deranjat de performanțele sportive ale unora dintre coechipiere, iar de cealaltă parte, Alexandra Stan încearcă să le

demonstreze colegilor că nu este veriga slabă a echipei. Totodată, Faimoasa Alexandra clachează și, cu ochii în lacrimi, mărturisește că această competiție o solicită la maximum, peste așteptări.

Citeste si: “Survivor România” va fi difuzat de joi până duminică, de la ora 20:00, la Kanal D!

Alexandra Stan este extrem de dezamăgită de echipa sa

Alexandra Stan a ajuns la limita puterilor

“Mi se pare că, nu știu, nu suntem luate în serios. Au ieșit la suprafață șerpii. Dar chiar sunt un om foarte puternic, chiar am trecut prin foarte multe chestii și nu credeam că o să fie atât de greu”, spune dezamăgită faimoasa Alexandra Stan.

Citeste si: Ce spune mama Alexandrei Stan despre evoluția Faimoasei la “Survivor România” și cum trăiește fiecare ediție, din fața micului ecran: „Simt că-mi iese inima din piept!”

Jocul pentru recompensă de la “Survivor România”, disputat în această seară, de la ora 20:00, necesită o atenție sportită, forță, îndemânare și multă răbdare din partea Faimosilor și Războinicilor. Fiecare duel va avea la start câte doi concurenți din fiecare echipă, aceștia vor urca pe o platformă cuburi uriașe, gonind cu acestea către următorul obstacol, acolo unde le vor fi puse la încercare îndemânarea și răbdarea; spre finalul traseului, aceștia vor fi nevoiți să umple un vas cu nisip, ajutați de o linguriță.

„Survivor Romania”este competiția care forțează toate limitele și provoacă la maximum, aruncă în „ringul” junglei dominicane concurenți redutabili și le oferă celor din fața micilor ecrane cel mai intens show al anului 2021.

Evoluția concurenților de-a lungul desfășurării competiției va fi observată cu atenție și expusă publicului, chiar de pe trasee, de Daniel Pavel, prezentatorul celui de-al doilea sezon „Survivor România”.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si