Emma Răducanu spune că încearcă să nu „aibă așteptări prea mari”, însă își propune să revină la starea fizică completă la timp pentru turneul Australian Open de săptămâna viitoare, după ce și-a accidentat glezna într-un eveniment de pregătire săptămâna trecută.

Citește și: David Popovici, alături de Messi și Nadal în top 10 sportivi din 2022

Britanica cu origini româno-chineze, fostă campioană la U.S.

Open, Emma Răducanu s-a retras la scorul de 6-0, 5-7 în meciul din turul doi la WTA 250 Auckland Classic, mpotriva slovacei Viktoria Kuzmova.

Emma Răducanu a jucat excelent în primul set, pe care l-a câștigat la zero în 22 de minute, dar s-a clătinat în al doilea din motive medicale, potrivit Reuters.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: O femeie face bani depistându-i pe bărbații care își înșală partenerele. Ce face un „tester de fidelitate” și cât câștigă pe lună- antena3.ro

Citeste si: ANIMAȚIE GRAFICĂ. Cum a fost posibil ca pilotul de parapantă să cadă din aer, când zbura cu o turistă, lângă Brașov- wowbiz.ro

Ea a cerut ajutorul medicilor pentru glezna stângă și a părăsit terenul în lacrimi.

emma raducanu charles

Emma Raducanu, medaliată de Regele Charles al Marii Britanii

[Sursa foto: Instagram]

Emma Răducanu: Sper să fiu pregătită de joc la Australian Open 

Australian Open începe pe 16 ianuarie, lunea viitoare.

„Încerc în fiecare zi să fiu cât mai bine posibil, să progresez din punct de vedere fizic”, a spus tânăra de 20 de ani într-un interviu pentru Tenis Australia.

„Și vom vedea, sperăm ca până luni, când începe turneul, să fiu bine și pregătită de joc. Dar luăm fiecare zi la rând și nu încercăm să ne așteptăm la prea multe în acest moment", a explicat Raducanu.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de 乇爪爪卂 (@emmaraducanu)

"A fost cu adevărat regretabil, să fiu sinceră, săptămâna trecută, pentru că mă simțeam grozav în privința sezonului meu și mă simțeam foarte bine cu pregătirea pe care am făcut-o fizic. Și tocmai atunci am avut un accident pe teren. Nu știu ce aș fi putut face pentru a preveni asta”, a mai spus sportiva.

După accidentarea ei, Emma Răducanu a spus că terenurile acoperite de la turneul de la Auckland au fost prea alunecoase, însă directorul turneului Nicolas Lamperin a răspuns că erau tocmai bune pentru tenis.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si