În România are loc o nouă escrocherie! Sute de oameni au reclamat faptul că au fost păcăliți. Mai exact, aceștia au primit pe telefon un mesaj de la numărul 1762.

La ce trebuie să fim atenți în acest caz?

Mai mulți români au reclamat că au primit un mesaj de la 1762. În acest mesaj li se transmite faptul că au câștigat un cadou în valoare de 400 de lei „în cinstea zilei de naștere a companiei”.

Citește și: O româncă de 44 de ani, în mijlocul unei escrocherii în Spania. Cum a fost păcălită o femeie din Gijon să-i plătească 22.000 de euro unui "soldat american" fictiv

Sute de oameni au fost păcăliți după ce au primit acest mesaj

Sute de oameni au fost păcăliți după ce au primit acest mesaj

[Sursa foto: PixaBay]

Oamenii sunt direcționați să sune la alt număr de telefon pentru a intra în posesia premiului. Cei care sună la numărul 0312295618 au șanse foarte mari să fie păcăliți să cumpere diferite produse pentru a beneficia de reducerea promisă în mesaj.  

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

De asemenea, celor care sună li se vor cere date personale, dar și date ale cardului de plată.

Despre ce ar fi vorba, de fapt?

În acest caz vorbim despre un magazin online, care acționează în mod incognito. Mai mulți oameni au picat în plasa magazinului.

Citește și: Înșelătoria prin care o femeie a rămas instant fără economiile strânse într-o viață! Cum au reușit să o păcălească trei bărbați pe care i-a cunoscut pe Facebook

Sute de oameni au fost păcăliți după ce au primit acest mesaj.

Sute de oameni au fost păcăliți după ce au primit acest mesaj.

[Sursa foto: PixaBay]

De asemenea, aceștia au explicat că cei care sună la numărul de telefon pot rămâne fără bani în conturi, sau se pot alege cu o plată mai mare la factură.

„Periculos. Vor să atragă oamenii în capcană, trimit permanent sms, suna, cer coduri. Sper ca Poliția să îi oprească”, este mesajul unei persoane care a primit acest gen de mesaj de la numărul 1762.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si