Este coronavirusul răspândit prin tehnologia 5G? Răspunsul uimitor al autorităților

Este coronavirusul răspândit prin tehnologia 5G? Departamentul pentru Situații de Urgență are un răspuns clar: NU, virusurile nu se pot răspândi prin unde radio sau rețele mobile.

Author: R.B. vineri 17 aprilie 2020 , 17:58

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

”COVID-19 se răspândește atât în țări care dispun de tehnologia 5G, cât și în țări care nu au la dispoziție această tehnologie.

Citeste si: Raed Arafat: În mai era programat un exercițiu cu CE, similar cu ceea ce se întâmplă acum. Realitatea a fost mai rapidă

Comisia Internațională pentru Protecția împotriva Radiațiilor Neionizante (ICNIRP), o organizație independentă care studiază efectele radiațiilor neionizante asupra sănătății, a clasificat recent tehnologia 5G ca fiind sigură din punct de vedere al sănătății.

Citeste si: Studiu: Jumătate din personalul medical din România a fost instruit să trateze persoane infectate. Neajunsurile din spitale

Infecția cu coronavirus poate fi dobândită prin contactul direct cu o persoană infectată sau prin atingerea gurii, nasului sau ochilor după contactul cu suprafețe contaminate”, spune autoritățile.

Citeste si: Invierea Domnului. Primul Paste in care credinciosii primesc lumina acasa, fara sa mearga la biserica


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si