Conform datelor făcute publice sâmbătă de Prefectura Prahova, în data de 20 noiembrie fost identificat un focar activ de COVID-19 la Penitenciarul Ploieşti, unde 11 persoane private de libertate au fost confirmate pozitiv cu virusul SARS-CoV-2. Deţinuţii în cauză au fost transferaţi la Penitenciarul Bucureşti Jilava.

Citeste si: Bilanț coronavirus, 20 noiembrie 2021: peste 2.600 de cazuri noi au fost înregistrate în ultimele 24 de ore

Prahova a înregistrat 109 cazuri noi de COVID-19

Judeţul Prahova a raportat, sâmbătă, 109 noi cazuri de infectare cu virusul SARS-CoV-2, rata de infectare a bolii la nivel judeţean fiind de 3,35 cazuri la mia de locuitori. 

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

În ultimele 24 de ore, de vineri până sâmbătă, la nivelul judeţului Prahova au fost raportate opt decese din cauza COVID-19, la persoane cu vârste cuprinse între 54 şi 91 de ani.

Numărul cazurilor active de COVID-19 este, sâmbătă, de 1.833 la nivel judeţean, iar dintre acestea 32 de bolnavi sunt reinfectaţi cu virusul SARS-CoV-2.

Citeste si: O asistentă a murit după o luptă crâncenă cu virusul Sars-Cov-2. Femeia nu era vaccinată


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si