Este terifiant cum arata casa celor doua femei din Brasov, mama si fiica, gasite moarte dupa 2 ani! Vecinul care a intrat acolo nu isi poate reveni din soc
Actual

Este terifiant cum arata casa celor doua femei din Brasov, mama si fiica, gasite moarte dupa 2 ani! Vecinul care a intrat acolo nu isi poate reveni din soc

A.S.
19 ian 2018

Cadavrele celor doua femei, in varsta de 70, respectiv 47 de ani, au fost descoperite in casa lor din cartierul Schei, in centrul orasului.

Vecinii stiau ca aceasta casa era nelocuita de aproape 20 de ani. in ultima vreme insa, au vazut usa si geamurile deschise, asa ca au decis sa intre in locuinta. Asa au facut descoperirea macabra.

Citeste si: Boala a facut-o sa se retraga brusc, iar acum este de nerecunoscut! Adela Noriega, actrita care a cucerit inimile romanilor in "Amor Real", se simte din ce in ce mai rau si crede ca ...

Vecinul care a descoperit cadavrele: "Era totul ravasit prin casa, dulapul cazut, paturile ravasite, ca si cum ar fi fost cineva, sa intre, sa fure. Eu am intrat in camera aceea de sus si era un cadavru pe pat intins si celalalt cazut jos. Daca nu era usa jos deschisa, nu le gaseam nici in ziua de astazi."

Cand au ajuns anchetatorii, au avut mai multe intrebari, decat raspunsuri. Totusi, nu exclud varianta unui jaf sfarsit prost.

Citeste si: Ii hraneau o data pe zi, iar dus faceau doar de 2 ori pe an. Cei 13 frati erau tinuti in lanturi ca animalele, batuti si sugrumati zilnic. Detalii infricosatoare ies la iveala in cazul fratilor Turpin, torturati de proprii parinti

Comisar sef Mihaela Hermenean, reprezentant IPJ Brasov: "Se fac verificari pentru stabilirea imprejurarilor in care cele doua persoane au decedat, dar si pentru stabilirea cauzei mortii."

Cercetarile ar putea fi de lunga durata, spun anchetatorii care au foarte puţine probe cu care sa lucreze. intre timp, criminalistii au facut analize si cred ca femeile ar putea fi moarte de un an sau chiar doi. 

Sursa: Digi24

viewscnt

Urmareste-ne pe Facebook