Incepe deja sa visezi la un telefon sau laptop nou, la un ceas de colectie sau cadoul ideal pentru persoanele dragi pentru ca anul acesta, pe 17 noiembrie are loc Black Friday 2017.

Stim, te vei intreba de ce la noi nu este in ultima zi de vineri a lunii noiembrie, la fel ca in Statele Unite, acolo de unde a pornit acest eveniment, explicatia este simpla.
Romanii au parte de o minivacanta care incepe pe 30 noiembrie si tine 4 zile, dar pe care multi si-o prelungesc pana dupa ce primesc cadourile de la Mos Nicolae, asa ca magazinele au timp sa livreze si au sanse maxime ca in perioada respectiva sa ii gaseasca pe oameni acasa, asa cum s-a intamplat in anii trecuti, atunci cand peste 90% dintre colete au fost livrate in aceasta perioada.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Daca aruncam o privire pe cifrele de anul trecut, nu ne ramane sa credem decat ca vom avea parte din nou de cumparaturi impresionante.

In 2016, editia de Black Friday a generat 188.000 de tranzactii online, cu o valoare totala de 113,3 milioane de lei, cu 67% mai mult decat in 2015. Atunci au existat si momente in care au fost 500 de tranzactii pe minut, iar cel mai mare cos de cumparaturi de fost de 143.000 de lei si a venit de undeva din Ungaria. Valoarea unui cos minim de cumparaturi in 2016 a fost de 602 lei, cu 6% mai mult ca anul precedent, iar produsele IT&C au fost cele mai vandute in aceasta perioada.

Mari retaileri sunt pregatiti pentru avalansa de cereri si, daca cei de la Emag concentreaza perioada de reduceri doar pentru ziua de vineri, 17 noiembrie, alte magazine, in special cele din zona de fashion( Fashion Up sau Fashion Days), au oferte timp de trei zile, pe durata intregului weekend, in timp ce la Elefant.ro poti sa gasesti reduceri o saptamana intreaga.

Ramai aproape pentru cele mai noi informatii privitoare la magazinele care ofera megareduceri de Black Friday. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si