În vârstă de 62 de ani, Eugen Nicolicea îl poate concura pe șeful lui de partid, Liviu Dragnea, cel puțin în ceea ce privește femeile. Asemenea lui Dragnea, Nicolicea trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu o femeie mult mai tânără decât el, care însă i-a devenit și soție.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Nicoleta Nicolicea (fostă Vamvu) este cu vreo 20 de ani mai tânără decât politicianul și a fost colegă de facultate cu fiica acestuia. De fapt, nu doar cu fiica ci cu însuși Eugen Niculicea, care în urmă cu 10 ani era student la drept la o facultate privată, formă de învățământ la distanță.

Pentru că posibilul Ministru al Justiției era până în 2010 un simplu inginer-electronist care din 1992 nu a mai făcut altceva decât politică, el fiind deputat în toate mandatele din partea PSD (sau PDSR, vechea denumire a partidului).

Nicoleta a ajuns șefă la Transgaz

Informația legată de studiile familiei Niculicea a fost făcută publică de publicația comisarul.ro, care a postat și documente care atestă faptul că politicianul era, în 2008, student în anul 3.

Citeste si: Eugen Nicolicea, propus de PSD ministru al Justiției, în locul lui Tudorel Toader

Cât despre tânăra doamnă Niculicea, aceasta a prins, în urmă cu doi ani, un post călduț de șef la Transgaz, asta după ce anterior lucrase la o publicație online.

Nicoleta Niculicea a mai fost consilier guvernamental în 2014, în perioada în care Victor Ponta era premier precum și în consiliul de administrație a TVR.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si