Euro 2020.  Arena Națională din București găzduiește patru jocuri de la UEFA Euro 2020, turneul final organizat în 11 orașe de pe continent: trei din grupa C (13, 17 și 21 iunie) și o optime de finală (28 iunie). Joi, 17 iunie, pe Arena Națională își dispută ultima șansă de a rămâne în cărți pentru calificarea în optimile Euro 2020 naționalele Ucrainei și Macedoniei de Nord.

Citeste si: Momentul în care Pogba e mușcat de spate în timpul meciului Franța-Germania de la Euro 2020

La primul meci Euro 2020 organizat pe Arena Națională, s-a creat o situație ridicolă: mari nume din fotbalul nostru au văzut partida Austria- Macedonia de Nord de la tribuna a doua, în timp ce oficiali guvernamentali fără legătură cu lumea sportului s-au aflat în zona VIP.

Ce spune UEFA despre situația creată

Din cauza pandemiei de COVID-19, capacitatea zonei VIP de pe stadionul din București a fost redusă semnificativ, a transmis UEFA după scandalul creat.

"Din acest motiv, invitațiile primite de Federația Română de Fotbal și organizatorul local (n.r Primăria București) au fost în număr limitat. UEFA va discuta cu Federația Română de Fotbal pentru a găsi o soluție, astfel încât să vedem cât mai multe legende ale fotbalului în tribuna oficială la următoarele meciuri", a răspuns UEFA, pentru Digi Sport.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citeste si: Christian Eriksen, prima imagine din spital după ce a "fentat" moartea la Euro 2020

Mesajul lui Gică Popescu: Ne-am simțit extraordinar la tribuna a doua 

Gică Popescu a declarat după primul meci organizat de România la Euro 2020 că a stat împreună cu Gică Hagi pe locurile plătite chiar de el și că amândoi și-au amintit de toate turneele finale la care au jucat. Întrebat dacă va merge la zona VIP la meciul doi de la Euro 2020 de pe Arena Națională, Popescu a spus că nu are nevoie să meargă la tribuna oficială. 

"Astăzi nu cred că voi ajunge la meci, dar asta pentru că am multă treabă. Dacă voi merge, voi sta acolo unde am bilet, la tribuna a doua. Noi ne-am simțit extraordinar la tribuna a doua, nu înțeleg de unde atâta tevatură. Este extraordinar să stai printre oameni, să faci poze cu ei, să-i faci fericiți pe suporteri. Ne-am simțit ca la turneele finale de pe vremuri. Nu am nevoie să merg la tribuna oficială, voi merge acolo unde am bilet", a spus Gică Popescu, pentru Digi Sport.

euro 2020
Fotografie făcută de Gică Popescu la primul meci de pe Arena Națională de la Euro 2020[Sursa foto: Facebook / Gica Popescu]

FRF a anunțat înainte de starul Euro 2020 că 60 de nume importante în istoria fotbalului românesc și a echipei naționale au primit invitația Federației Române de Fotbal de a asista la partidele găzduite de Arena Națională.

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

"Sunt așteptați în tribune, pe durata Campionatului European, lideri ai diferitelor generații care au evoluat pentru România la turnee finale, jucători din topul selecțiilor și cel al marcatorilor la echipa națională, dar și foști selecționeri", a transmis FRF.

Gică Popescu, pe Arena Națională, cu câteva ore înainte de începerea Euro 2020[Sursa foto: Facebook / Gica Popescu]


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si