Când se vor programa examenele de licență și dizertație? Anunțul ministrului Educației

Ministrul Educației, Monica Anisie, a anunțat că examenul de licență și cel de dizertație vor fi organizate în anul universitar următor.

I.C., miercuri 08 aprilie 2020 , 16:06

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Întrebată ce se va întâmpla cu examenele de licență și cele de dizertație, ministrul Educației a răspuns: „Examenul de admitere la facultate va fi organizat după ce va fi organizat examenul de Bacalaureat iar celelalte după ce se încheie anul universitar cu bine”.

Citeste si: Ordonanța 8, în pregătire. Ce se știe până acum despre noile măsuri care vor fi luate

Cu o zi în urmă, Monica Anisie a anunțat că probele scrie ale evaluării naționale și bacalaureatului vor putea fi organizate în iulie, dar subiectele nu vor conține programa semestrului al doilea.

pencil-3744153-960-720.jpg

Examenul de bacalaureat

Ea a mai precizat că data examenelor depinde însă de evoluția epidemiei de coronavirus din România.

Citeste si: CNAS anunță noi măsuri pentru limitarea răspândirii cu coronavirus

„Am recomandat realizarea de lecții suport online și suntem conștienți că mai există comunități în care accesul la tehnologie e dificil. Am realizat un parteneriat cu televiziunea publică, am început să obținem tablete pentru comunitățile defavorizate. În ultima perioadă am avut consultări cu partenerii ministerului – elevi, studenți, părinți, sindicate, consiliul rectorilor. Am agreat măsurile care se impun odată cu reluarea cursurilor și finalizarea anului școlar 2019-2020”, a anunțat Monica Anisie.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si