Reprezentantul Organizației Mondiale a Sănătății a îndemnat guvernele să acorde "o atenţie deosebită" înainte de a lua măsuri de relaxare, pentru a controla răspândirea COVID-19, relatează Reuters.

"O creştere dramatică a cazurilor de-a lungul Atlanticului distorsionează ceea ce rămâne o imagine foarte îngrijorătoare în Europa", a declarat dr. Hans Kluge, director regional al OMS pentru Europa, într-un briefing de presă virtual. "Mai avem încă un drum lung de parcurs la maraton", a notat el.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

La rândul său, dr. Bruce Aylward, consilier superior al directorului general al OMS, care s-a întors dintr-o vizită într-una dintre ţările cel mai puternic lovite, Spania, a spus că este prea devreme pentru a vorbi despre optimism, dar că epidemia acolo "cu siguranţă încetineşte".

Organizatia Mondiala a Sanatatii - coronavirus
Organizatia Mondiala a Sanatatii - coronavirus

Citeste si: Iohannis: România nu este încă în faza de relaxare a măsurilor de izolare. Eu voi sta acasă de Paşte şi vă îndemn să faceţi la fel

Citeste si: Germania depăşeşte pragul de 100.000 de contaminări cu noul coronavirus

Citeste si: Informații de ultimă oră despre coronavirus: 4.761 de infecții în România, 1430 sunt la Suceava

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si