Exatlon 02 decembrie. Cristina Nedelcu a plecat în lacrimi de la Exatlon! Mădălina este ultima concurentă din echipa Faimoşilor

Author: Elena Vasile luni 03 decembrie 2018 , 08:09

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+
 
Eliminare în lacrimi în ediţia Exatlon 02 decembrie. Cristina Nedelcu a decis să abandoneze în timpul duelului cu Mădălina, din cauza accidentării la picior. 
 
Faimoasa a pus sănătatea pe primul plan şi a hotărât să plece, deşi îşi dorea din tot sufletul să mai rămână în competiţie. 
 
"Mi-e că e rupt. Nu mai pot să merg. M-am lovit la ultimul.", a spus Cristina Nedelcu.
 
"Ne vedem acasă. Eşti suficient de mare cât să faci faţă responsabilităţii. E cea mai bună decizie. Ce rezolvam dacă mărupeam în următoarele zile şi ajungeam să mă operez.", a mai spus Cristina. 
 
"S-a terminat neaşteptat acest duel.", a spus Cosmin Cernat.
 
"Este una dintre cele mai grele zile din viaţa mea. Mi-a fost foarte greu să lupt astăzi. Nu puteam nici să mă concentrez şi nici să lupt contra ei.
Ea a încercat să mă încurajeze şi să-mi spună să luptă. Pentru mine ea este un model, am doar cuvinte de laudă la adresa ei", a spus Mădălina Predoi. 
 
"Mi-am dorit să rămân, azi mi-aş fi dorit mai mult ca oricând să râmân. Nu pot decât să mulţumesc echipei. Să le mulţumesc celor de acasă care au crezut în mine.", a încheiat Cristina Nedelcu. 
 
 

Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si