Potrivit avocatului Adrian Cuculis, ar fi fost cerute despăgubiri în valoare de 12.000.000 de euro, iar Parchetul a fost de acord ca despăgubirile să fie admise în totalitate. 

Tot el spune că astăzi s-a declarat final de proces, însă Gheorghe Moroșan susține ideea potrivit căreia totul ar fi fost o înscenare a polițiștilor. 

Citeste si: Criminalul din Onești dorește să iasă din închisoare. El a mărturisit că nu regretă că a ucis muncitorii

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."- wowbiz.ro

Moroșan a dat declarații halucinante și acuză o înscenare din partea poliției, cum că polițiștii ar fi vinovați de moarte victimelor, fiindcă i-ar fi confundat cu agresorii, iar la intrarea în apartament i-ar fi luat la bătaie. Nu recunoaște crimele ”, a transmis avocatul Cuculis. 

30 de ani de închisoare pentru criminalul din Onești

Am solicitat ca Moroșan să fie condamnat la 30 de ani de închisoare. Parchetul a pus concluzii pentru condamnarea de 30 de ani pentru Moroșan și 13 ani pentru Aurelea Moroșan, soția acestuia. Pronunțarea urmează a fi dată peste două săptămâni ”, a mai spus avocatul. 

Citeste si: "Cei vinovați vor plăti". Ministrul de Interne, noi date depre raportul dublei crime de la Onești

Mai mulți polițiști, jandarmi și pompieri au fost mobilizați în urmă cu un an, pe 1 martie 2021, pe o stradă din Onești, județul Bacău, după ce Gheorghe Moroșan, 68 de ani, a sechestrat într-un imobil doi muncitori care făceau reparații la o locuință care i-a aparținut în trecut.

Până să intervină Poliția, individul i-a înjunghiat mortal pe cei doi muncitori.

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si