Joi, 2 mai, va avea loc un marș al tăcerii în stațiunea constănțeană, acolo unde, pe data de 19 august, a avut loc un accident teribil. Atunci, Vlad Pascu, un tânăr de 19 ani din București, a lovit mortal două persoane, și a rănit alte trei.

Părinții studenților uciși vor să se facă un trotuar în locul tragediei

Marșul pașnic, care este intitulat ”Cu 2 mai puțin”,

va avea loc azi de la ora 17.00. Acolo vor fi prezenți părinții victimelor, dar și mai mulți colegi ai studenților uciși. Valentin Olariu, tatăl lui Sebastian, a vorbit, în exclusivitate, pentru stirilekanald.ro despre protest, dar și despre ceea ce se întâmplă cu dosarul în aceste momente.

”Marșul va pleca din Vama Veche, de pe strada Ion Creangă și va merge spre locul accidentului, exact drumul pe care l-au parcurs în acea noapte de 19 august. Vor veni și colegi, va fi foarte multă lume, este autorizat acest marș. Sper să ne audă cineva și acum, că tot a început sezonul estival, sper să se facă ceva în locul acela, să se facă un trotuar. Asta ne dorim, să nu mai fie victime. Au trecut 9 luni de zile și văd că nu s-a făcut nimic în locul acela, sper să facem un trotuar acolo, totuși”, a

spus tatăl studentului.

Marș 2 Mai

El este Valentin Olariu.

[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Momente cumplite în Capitală! Un bărbat s-a baricadat în casă cu cei doi bebeluși, după ce și-a dat afară partenera

Părinții lui Vlad Pascu vor să scape de acuzații

Întrebat ce părere are cu privire la faptul că părinții lui Vlad Pascu vor să scape de toate acuzațiile aduse, Valentin Olariu a spus că banii sunt cei care pot rezolva totul.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Îngropat de viu, un bărbat a fost salvat ca prin minune după 4 zile de stat sub pământ- wowbiz.ro

De asemenea, el a vorbit și despre noul termen al judecătoarei din Mangalia, cea care a făcut gafa la primul proces. Ioana Ancuța Popoviciu a cerut buletinul lui Sebastian, în acest fel dând dovadă că nici măcar nu cunoaște cazul.

”Cu bani se poate face orice în țara noastră. Sper ca Dumnezeu, de aceea am făcut în Săptămâna Mare acest protest, sper totuși, să ne vadă că suntem terminați și să rezolve ceva. Am văzut că de acea judecătoare nu am putut scăpa, ne vom duce, pe data de 19 se va da sentința. Vom face apel și sper să ne judece cine trebuie”, a mai adăugat îndurerat Valentin Olariu.

Marș 2 Mai

El este Vlad Pascu.

[Sursa foto: Captură YouTube]

Citește și: Ce probleme medicale ar avea judecătoarea lui Vlad Pascu? Detalii șocante despre trecutul său

Citeste si: Andreea Tonciu, dezvăluiri neașteptate despre mama sa! Ce pedepse primea diva când era mică: „Nu îmi mai dădea ghiozdanul să mă duc la școală. Mă trimitea cu punga.”- kfetele.ro

Citeste si: "M-am trezit chemată la criminalistică, înțelegeți ce spun?". Claudia Pătrășcanu reacționează după ce fosta ei soacră a dat-o din nou în judecată- radioimpuls.ro

Și artistul Tudor Chirilă a promovat acest marș pe pagina sa de Facebook, spunând că mitingul nu e despre drama părinților, ci despre tragedia unei societăți în derivă.

”Durerea acestor oameni, moartea acelor copii ne privește pe toți. Și dacă societatea nu învață nimic din această dramă, e grav. Nu e ok să te urci în mașină băut, nu e ok să te urci în mașină drogat. Dacă uitarea se așterne peste tragedia asta uitarea se așterne și peste sentimentul că încălcarea acestor două reguli poate aduce moarte”, a transmis artistul.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si