Cu ocazia sărbătorilor de iarnă, site-ul stirilekanald.ro vă aduce în atenție cele mai interesante mărturii ale celebrităților din România. Desigur, nu puteau fi uitate nici personalitățile Kanal D care apar zi de zi pe ecranele românilor. 

Simona Pătruleasa, fascinată de globurile de pe vremuri

De această dată, prezentatoarea TV, Simona Pătruleasa, în vârstă de 49 de ani a dezvăluit cum arată pentru ea cele mai frumoase sărbători de iarnă, dar și ce își dorește pentru anul 2024.

De departe, cel mai special Crăciun pentru ea a fost cel în care a apărut și fetița ei, Ingrid, acum în vârstă de 12 ani.

”Cele mai frumoase amintiri de Crăciun sunt legate de copilărie, de momentele petrecute în jurul bradului alături de fratele meu, dar și cele legate de primul Crăciun pentru Ingrid, fetița mea. Eram fascinați de globurile de la acea vreme și așteptam cu sufletul la gură să împodobim bradul. Toate au fost frumoase, dar de departe primul în care a apărut și Ingrid ”, a explicat Simona Pătruleasa.

Simona Pătruleasa Crăciun

Simona Pătruleasa își dorește doar sănătate pentru anul 2024.

[Sursa foto: Facebook]

Citește și: EXCLUSIV! Maria Dragomiroiu, despre bucuriile pe care le aduc sărbătorile de iarnă într-o familie. Cântăreața a făcut mărturisiri emoționante: ”Cel mai importat să poți să spui te iubesc”

Dorințe și vise pentru anul 2024

Pe lângă entuziasmul de a gusta preparatele delicioase pregătite de mama sa, prezentatoarea de știri a mai spus că împodobitul bradului pentru ea era un moment foarte special. În fiecare an, Simona Pătruleasa a spus că își petrece sărbătorile de iarnă în familie, alături de părinți.

Citeste si: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: IMAGINI EXCLUSIVE: Irinel Columbeanu își ia fiica în brațe, pe aeroport! Irinuca a sosit în România, din SUA!- wowbiz.ro

”Și acum ma bucur de dulciuri si portocalele care au alt miros în perioada asta, de un vin bun, dar si de un tablou frumos pictat de Ingrid. Întotdeauna împodobeam bradul ascultând colindele lui Hrușcă și simțeam mirosul de cozonaci din bucătăria mamei. Sunt cele mai frumoase amintiri. Ca de fiecare dată anul acesta vom fi cu părinții. Anul acesta vom fi mai mulți pentru că sunt și frații alături de noi, cumnata, nepoata. Bradul l-am făcut pentru că-și dorea foarte mult Ingrid și am furat startul. Vrem să ne bucurăm cât mai mult de atmosfera de sărbătoare”, a mai precizat jurnalista.

Simona Pătruleasa Crăciun

Simona Pătruleasa a făcut mărturisiri despre Crăciunul din copilărie.

[Sursa foto: Facebook]

Citește și: EXCLUSIV! Unde petrece Ilie Năstase Crăciunul? Numărul 1 în tenis, nostalgic înainte de sărbători: „Eram mai mult prin avioane”

Citeste si: Cum a început povestea de dragoste dintre Maria Cârneci și soțul său, Romulus Petrescu: „Cam așa a început povestea noastră. Nu frumoasă, cea mai frumoasă.”- kfetele.ro

Citeste si: Momente memorabile pe Arena Națională. Membrii trupei Coldplay, gest inedit pentru Babasha, în a doua seară de concert- VIDEO- radioimpuls.ro

Aceasta a povestit că în ziua de Crăciun va merge la biserică, iar mai apoi se va așeza la masă alături de cei dragi. Pentru că anul următor se apropie cu pași repezi, prezentatoarea de știri a spus că își dorește în primul rând să fie sănătoasă, atât ea, cât și cei din jurul său.

”Mamele gătesc cele mai gustoase bunătăți. Vor fi toate preparatele tradiționale: sarmale, piftie, cozonac. Cât pentru anul 2024, nu mi doresc altceva decât sănătate pentru cei dragi, liniște și putere să ducem mai departe ceea ce am început”, a mai mărturisit în cele din urmă Simona Pătruleasa.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si