Dăncilă a adăugat că este foarte important şi procentul pe care îl va avea în primul tur. "Am plecat de la 22%, suntem la 27%. Nu se pune problema să nu intrăm în turul doi, dar important este cu ce scor intrăm în turul doi", a declarat preşedintele PSD.

În cadrul unei întâlniri pe care avut-o în judeţul Botoşani, Viorica Dăncilă, liderul PSD, susține că alegerile prezidenţiale 2019 sunt "o repetiţie pentru alegerile locale", dar şi un criteriu de evaluare a viitorilor candidaţi la primării.

EXIT POLL alegeri prezidențiale 2019. Cine se califică în finala cu Klaus Iohannis
EXIT POLL alegeri prezidențiale 2019. Viorica Dăncilă, președintele PSD, şi-a manifestat, marţi, convingerea că va accede în turul al doilea al alegerilor prezidenţiale.

EXIT POLL alegeri prezidențiale 2019. Viorica Dăncilă: "Am plecat de la 22%, suntem la 27%"

EXIT POLL alegeri prezidențiale 2019. "Cred că alegerile prezidenţiale trebuie privite ca o repetiţie pentru alegerile locale. Rezultatul de la prezidenţiale va arăta gradul de încredere pe care îl generează edilul localităţii sau gradul de încredere pe care îl are preşedintele de organizaţie pentru a fi candidatul nostru în acea localitate şi cred că toate acestea sunt înţelese pe deplin de dumneavoastră.

Am plecat de la 22%, suntem la 27%. Nu se pune problema să nu intrăm în turul doi, dar important este cu ce scor intrăm în turul doi. Nu ne punem problema să nu intrăm în bătălia finală. Contează scorul cu care intrăm în bătălia finală, pentru că acest scor este scorul partidului. Nu putem să spunem că mai există o altă formaţiune politică care să susţină PSD.

Acesta este scorul partidului nostru în fiecare localitate, la nivel de judeţ şi la nivel de ţară şi este bine să avem un scor bun pentru că acest lucru creează şi acea încredere de care avem atât de mare nevoie, iar acest lucru va fi pentru noi un punct de început foarte bun. În turul doi pornim de la zero. Nu pornim de la niciun scor, nici noi, nici Iohannis.

Pornim de la zero. Avem după 15 ani posibilitatea să dăm, PSD, preşedintele României şi eu cred că putem face acest lucru.

Citeste si: Ponta, după întâlnirea cu Orban: Nu vom vota acest guvern al domnului Orban. Reacția premierului desemnat

Citeste si: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Nimeni nu mai știe nimic de Riana. Cum a fost filmată înainte să dispară fără urmă- wowbiz.ro

Citeste si: Dăncilă: Nu avem nevoie de un preşedinte care nu lucrează sâmbătă şi duminică, care nu lucrează după ora 18, că are somnul de frumuseţe

Citeste si: CTP, atac devastator: ”Băieţii ăştia dau dovadă de capsomanie!”

Atunci vom avea un preşedinte care nu va fi doar preşedintele celor care preferă culoarea galbenă, va fi un preşedinte pentru români, pentru comunităţi, pentru România şi cred că este de datoria noastră să ne implicăm", a afirmat Viorica Dăncilă.

Viorica Dăncilă a subliniat că pierderea alegeri prezidenţiale 2019 va presupune transmiterea unei neîncrederi în rândul electoratului social-democrat.

"Perioada următoare este o perioadă decisivă şi, aşa cum sunt obişnuită, o să fiu foarte directă. Dacă pierdem alegerile, cred că va trebui să acceptăm ceea ce se întâmplă până la alegerile următoare. Plecăm cu o mare neîncredere spre alegerile locale, iar pentru noi alegerile locale, din punct de vedere al partidului, sunt cele mai importante alegeri.

Citeste si: Virginia, întrebare neașteptată pentru Patrick: „Patrick, îți pare rău că m-ai chemat la camera roșie?”- kfetele.ro

Citeste si: "Vă rog, ajutați-ne. Ajutor!". Iulia Vântur, mesaj disperat. Ce s-a întâmplat și cum dorește să soluționeze problema- radioimpuls.ro

Citeste si: Alegeri prezidențiale 2019. Lista completă a secțiilor de votare din diaspora- AICI pot vota românii

Citeste si: Dăncilă, atac furibund: "Luăm în calcul şi suspendarea preşedintelui"

Citeste si: Liviu Dragnea, atac devastator la Viorica Dăncilă! Ce a transmis de dincolo de gratii!

Plecăm cu o mare problemă la alegerile parlamentare, pentru că ştiţi foarte bune, dacă nu câştigăm alegerile locale, nu putem să avem mari speranţe spre alegerile parlamentare. De aceea, este foarte important modul în care ne vom implica în perioada următoare.(...) Aceste alegeri, dacă le-am pierde, ar avea implicaţii pentru anul viitor pe care nu le dorim. Perioada următoare este o perioadă care efectiv va fi cea care decide ce se va întâmpla pentru anul viitor. Eu cred că activul nostru de partid, şi mai ales primarii, sunt cei care vor decide ceea ce se va întâmpla la alegerile prezidenţiale şi la alegerile locale şi parlamentare de anul viitor", a mai adăugat candidatul PSD, Viorica Dăncilă, înainte de alegeri prezidențiale 2019.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si