Viorica Dăncilă primește o lovitură grea din partea lui Liviu Dragnea, în plină campanie electorală pentru alegerile prezidențiale. Fostul lider PSD vrea să sesizeze Curtea de Justiție a Uniunii Europene cu privire la dosarul de la Curtea de Apel București în care contestă noua conducere a partidului. Dragnea i-a luat prin surprindere pe social-democrați, acuzând-o pe Dăncilă de fraudă.

Fostul președinte al Camerei Deputaților vrea să sesizeze Curtea de Justiție a Uniunii Europene cu privire la dosarul care se află pe masa judecătorilor de la Curtea de Apel București, în care contestă noua conducere a PSD,

stabilită în Congres. Liviu Dragnea a depus în instanță mai multe cereri, printre acestea aflându-se și cea cu privire la sesizarea CJ a UE. Magistrații au stabilit că următorul termen din dosar va avea loc pe data de 31 octombrie.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Surpriza este cu atât mai mare cu cât Liviu Dragnea o acuză de fraudă pe Viorica Dăncilă. El susține că fostul premier al României nu și-ar fi plătit contribuțiile pentru salariul asistentei locale în perioada în care a fost europarlamentar. 

Citeste si: Sorina Pintea, despre organizarea rezidenţiatului: ”Preşedintele poate să numească un ministru interimar pentru două zile, astfel încât aceste ordine să poată fi semnate”

Citeste si: Cadavrul unui bebeluș, găsit într-un apartament din județul Vâlcea! Ce a făcut proaspăta mămică întrege orice închipuire!

Citeste si: La un pas de tragedie! 20 de copii s-au răsturnat cu barca în Dunăre! A intervenit echipajul SMURD


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si