Experienta terifianta a unei tinere in Centrul Vechi. Ce a patit, dupa ce i-a cerut soferului de taxi sa porneasca aparatul de taxat
Actual

Experienta terifianta a unei tinere in Centrul Vechi. Ce a patit, dupa ce i-a cerut soferului de taxi sa porneasca aparatul de taxat

I. I.
19 feb 2018

O tanara din Bucuresti a avut parte de o experienta groaznica, sambata noaptea, in Centrul Vechi. Femeia a fost injurata de un sofer de taxi, un asa zis “pirat de asfalt”.

Tanara se afla in zona Centrului Vechi, unde erau aliniate zeci de taximeter. Soferii cereu tarife care sareau binisor de 40 – 50 de lei pentru curse, indiferent de cat de mica era distanta.

Citeste si: L-au oprit in trafic din cauza placutei de inmatriculare. A urmat un adevarat circ in plina strada intre politisti si sofer

Avand prezenta de spirit, tanara a inregistrat intreaga situatie, iar cand a ajuns, acasa, in siguranta, a publicat imaginile pe retelele de socializare.

Client: - Va intreb de ce nu pe ceas?
Taximetrist: - Dar eu nu am chef sa conversez cu dumneavoastra.
Client: - Dar mi ati spus 40 de lei.

Taximetrist: - Eu va zic sa va dati jos din masina.
Client: - Eu intreb de ce nu mergem pe ceas? Unde mergeti acum?
Taximetrist: - La padure.

Citeste si: Un barbat din Vaslui a facut o descoperire macabra in garajul propriei case. Barbatul si-a gasit fiul mort, in garaj.

Enervat, soferul incepe sa foloseasca un limbaj suburban la adresa fetei: ”Dati-va jos din masina in p*** mea, ce dracu in slo**** sa te manance. Acum stau sa-ti fac teoria chibritului? Da-te jos, ti-am zis o data, de doua ori, de zece ori , da-te in p*** mea jos. Vrei sa te dau altfel?”, a fost iesirea furibunda a taximetristului.

viewscnt

Urmareste-ne pe Facebook