Sambata, baiatul isi anuntase parintele ca va iesi in oras, insa cand barbatul s-a intors acasa de la manastire a facut o descoperire care il va marca.

“Am venit acasa, tot au zis baietii ca George nu a raspuns azi.

Am dat mancare la caini, m-am uitat asa nu am vazut urme prin zapada. Cand il sun, ii suna telefonul in buzunar, era in garaj”, a declarat Gica Macovei, tatal tanarului.

Chemati la fata locului, medicii au confirmat decesul baiatului, acesta fiind mort de cateva ore.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Baiatul trebuia sa-I plateasca unui vecin suma de 10.000 de lei. Alaturi de trei amici, acesta intrase in casa omului si consumasera o sticla de alcool. Tatal victimei crede ca acesta ar putea fi motivul gestului extrem.

”Ala avea camere de supraveghere si i-a dat in judecata si le imputa tot sa plateasca, tot sistemul de supraveghere. L-am, luat cu vorba si i-am spus ca il ajut si eu. Si a zis bine. Cu asta nu ii mai era frica”, Gica Macovei, tatal victimei, citat de ProTV.

Mama baiatului a plecat in urma cu mai bine de sapte ani in Italia si tanarul a fost ingrijit doar de tata. Acum, cei doi lucrau impreuna pe un santier din Iasi.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si