”Explozie de proporții la o centrală”! Mesajul înfiorător dat de prezicătoarea Maria Ghiorghiu, la câteva zile după ce a anunțat moartea lui Galeș

O nouă previziune cutremurătoare a Mariei Ghiorghiu, femeia care a anunțat moartea lui Cornel Galeș: o centrală urmează să explodeze.

Author: Radu Constantin vineri 06 decembrie 2019 , 20:56

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

 

Maria Ghiorghiu, femeia care a prezis moartea lui Cornel Galeș dar și incendiul din Colectiv susține că a avut o nouă viziune: o explozie mare va avea loc la o centrală. Prezicătoarea spune însă că nu este sigură dacă explozia va fi în România și spune doar că a văzut două turnuri înalte din care ieșea fum.

Citeste si: Femeia care a anunțat moartea lui Cornel Galeș, previziune teribilă! Maria Ghiorghiu: ”Atac în TVR”!

Citeste si: Maria Ghiorghiu ar fi prezis moartea lui Cornel Galeș! Mesajul cutremurător: „Un glas care spune ceva tare trist despre o vedetă TV”

Citeste si: Maria Ghiorghiu, profeție teribilă: ”O vedetă TV trecută de 40 de ani va fi găsită moartă”! Prezicătoarea a dat un indiciu important despre identitatea vedetei

”Dragii mei,

În această dimineață, în zori, mă trezește o lumină albă și strălucitoare, lumină ce-mi arată înspre Est, un loc de unde ieșea mult fum negru.

Valuri de fum ieșeau, iar ceea ce vedeam arăta cu aproximație ca în imaginea de mai jos...

La nedumerirea mea, aud un glas ce-mi spune așa:

”O explozie a unei centrale”

Și vedeam cel puțin două Turnuri înalte, din care ieșeau valuri de fum negru.

Din nefericire, dragilor, vom auzi de explozia unei centrale, posibil nucleare.

Să ne rugăm la Bunul Dumnezeu și la Măicuța Domnului, pentru ca oamenii locului să nu aibă de suferit și nici noi din posibila apropiere de această Centrală care va exploda.

Să mulțumim Domnului și Maicii Domnului pentru câte avem în viața noastră și niciodată să nu gândim rău apropaelui nostru, cu dacă putem să-l ajutăm cum și cu ce putem.

Cu dragoste, Maria”, a fost mesajul postat pe Maria Ghioghiu pe blogul ei păersonal.

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si