Forțele de intervenție ajunse la fața locului au găsit trei copii și trei adulți afectați de explozie. Din fericire, copii se aflau în afara locuinței și au fost doar atinși de cioburi.

Citeste si: La un pas de o tragedie: Un copil de 5 ani, din Gorj, în stare gravă după explozia unei butelii

Un adult a fost rănit la un picior, prezentând o arsură, soția sa a făcut atac de panică, iar o vecină a căzut pe scări, potrivit Gorjeanul.ro. Explozia a avut loc la etajul trei

al unui bloc din oraș.

Potrivit ISU Gorj, toate victimele "sunt constiente cooperante, copiii prezintă mici excoriatii".

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

explozie turceni

Explozia din Turceni. Potrivit ISU Gorj, toate victimele "sunt constiente cooperante, copiii prezintă mici excoriatii". 

Explozia a fost urmată de un incendiu

Explozia a fost urmată de incendiu, dar acesta este lichidat (a fost neinsemnat) sunt degajări de fum.

La spital au fost transportați, potrivit ISU Gorj, proprietarul apartamentului (de către un echipaj SAJ) si vecina care a căzut  pe scări (de un echipaj SMURD). Celelalte victime au primit îngrijiri medicale la fața locului, fără probleme.

Explozia s-a produs într-un bloc, la etajul 3, pe strada Prometeu din Turceni. Au intervenit de urgență pompierii de la sectia Turceni, cu 3 ASAS, cu 9 subofiteri și detașamentul de la Tg-Jiu.

explozie turceni

Martorii evenimentului spun că ar fi fost vorba despre o ceartă între soți iar bărbatul ar fi dat foc la ceva. Instalația de gaze e neatinsă.

Cearta dintre soți a dus la explozie

Explozia produsă într-un bloc de garsoniere din Turceni nu s-ar fi produs din cauza unei butelii, fiindcă locuințele sunt racordate la rețeaua de gaze, mai scrie Gorjeanul.ro.

Martorii evenimentului spun că ar fi fost vorba despre o ceartă între soți iar bărbatul ar fi dat foc la ceva. Instalația de gaze e neatinsă.

”Explozia a fost în cameră. Aragazul este la bucătărie. Camera garsonierei a fost distrusă, nu bucătăria. El a dat foc la ceva. Nu a spus la ce, dar a explodat, geamurile s-au spart, totul e distrus. Nici autoritățile nu și-au dat seama ce a explodat”, a declarat unul dintre oamenii aflați în zonă în timpul evenimentului.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si