Când are loc extragerea bonurilor fiscale din decembrie 2020

Calendarul loteriei bonurilor fiscale din decembrie 2020 este așteptat de toți românii. Interesul pentru această loterie crește de la o lună la alta.

Author: Georgiana Balaban luni 14 decembrie 2020 , 21:26

 extragerea bonurilor fiscale din decembrie 2020
Extragerea bonurilor fiscale 2020.[Sursa foto: google]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Loteria bonurilor fiscale este gratuită, iar premiile sunt consistente. La această loterie tragerile sunt transparente și sunt organizate în studiourile loteriei române.

Loteria ANAF, denumită și loteria bonurilor fiscale este singura loterie gratuită care premiază posesorii de bonuri fiscale. Loteria se organizează lunar, conform unui calendar dinainte stabilit.

În preajma sărbătorilor pascale sau cele de Crăciun, ANAF obișnuiește să organizeze trageri suplimentare. La aceste extrageri suplimentare, participă de obicei bonurile fiscale din ultimele șase luni. De aceea vă recomand să le păstrați cel puțin șase luni, chiar dacă aceastea au fost necâștigătoare la extragerea lunară.

A doua extragere ocazională a Loteriei bonurilor fiscale ar fi trebuit să se organizează în data de 20 decembrie 2020. La extragerea participa bonurile fiscale emise în intervalul calendaristic cuprins între data de 1 aprilie şi data de 4 decembrie 2020 care îndeplinesc condiţiile.

Citeste si: Accident grav pe E85, în Vrancea. Un TIR și o autoutilitară s-au ciocnit. Două persoane și-au pierdut viața, iar o persoană a fost grav rănită- kanald.ro

Citeste si: Deea Maxer a luat ambii copii la ea acasă! Imagini emoționante, după divorț- wowbiz.ro

„Ţinând cont de faptul că, în contextul declarării stării de alertă, o parte din operatorii economici fie emit un număr redus de bonuri fiscale, întrucât se confruntă cu o scădere a cererii, fie nu emit bonuri fiscale, întrucât activitatea le este restricţionată, ca măsură de combatere a răspândirii SARS-CoV-2, astfel că, în continuare, Loteria bonurilor fiscale nu mai poate produce efectele scontate", scrie în OUG.

„Începând cu data intrării în vigoare a prezentei ordonanţe de urgenţă se suspendă extragerile lunare şi ocazionale ale Loteriei bonurilor fiscale organizate în baza Ordonanţei Guvernului nr. 10/2015 pentru organizarea Loteriei bonurilor fiscale, aprobată cu modificări şi completări prin Legea nr.166/2015, cu completările ulterioare", scrie în proiectul de OUG.

Citeste si: Rezultate Loto 6 din 49, joi, 3 decembrie. Numerele extrase astăzi- Joker, Noroc LIVE

Citeste si: Rezultate Loto 6/49, Joker și Loto 5/40. "Numere imposibile" la extragerea Loto 6 din 49 de duminică 20 septembrie LIVE

Extragerea nu va avea loc din cauza pandemiei generată de virusul Sars-Cov-2

„Conform Ordonanței de urgențp a Guvernului nr. 153/2020, publicată în Monitorul Oficial în data de 04.09.2020, se suspendă organizarea extragerilor lunare și ocazionale ale Loteriei bonurilor fiscale pe perioada stării de alertă/urgență, după caz, urmând ca acestea să fie reluate dupa trecerea unui interval de timp rezonabil, de 90 de zile de la încetarea stării de alertă/urgență.” se arată pe site-ul oficial al Loteriei Române.

 extragerea bonurilor fiscale din decembrie 2020
Bonuri fiscale 2020.[Sursa foto: google]

Citeste si: Veste bună pentru femeile din România! Statul oferă vouchere de 250 de lei pentru alimente, chiar înainte de Paște- kfetele.ro

Citeste si: Mircea Zara, despre întâlnirea s-a cu Michael Jackson: „Mi se părea sinistru”. Este singurul jurnalist care l-a intervievat fără să fie pregătit- radioimpuls.ro

Pentru ca un bon fiscal să fie declarat câștigător, trebuie să îndeplinească cumulativ următoarele condiții:

bonul fiscal trebuie să fie emis de un aparat fiscal electronic
sunt vizibile toate informațiile obligatorii, conform OUG nr.28/1999
are valoarea în RON, conform extragerii – cu valoarea extrasă
bonul fiscal a fost emis în ziua extrasă
nu are înregistrat niciun cod de înregistrare fiscală a cumpărătorului (loteria bonurilor fiscale este adresată doar persoanelor fizice).


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si