Caz teribil! O mamă îndurerată s-a sinucis la doar șapte luni, după moartea bebelușului ei de o zi, potrivit unei anchete, informează The Sun. Kath Brace, în vârstă de 32 de ani, a rămas cu inima frântă, fiul său, Otis decedând în urma unor complicații, în martie 2022. 

Cum a fost descoperită femeia?

Femeia fusese internată la spitalul de sănătate mintală, The Stonebow Unit din Hereford la aproximativ șapte luni după tragedie.

Tot efortul nu a fost însă de ajuns, deoarece Kath ar fi luat o supradoză, după ce i s-ar fi acordat o permisie. Fratele ei a găsit cadavrul în pădure, la mică distanță de unitate, aproximativ nouă ore mai târziu. 

Mamă sinucidere copil mort

Ea este Kath.

[Sursa foto: SWNS]

Citește și: Ce afecțiune a descoperit că are un șofer prins beat la volan? Corpul său ar produce alcool

Un grup de jurați a constatat acum că eșecurile în ceea ce privește îngrijirea lui Kath au fost "factori care au contribuit" la moartea ei "autoprovocată".

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Nimeni nu mai știe nimic de Riana. Cum a fost filmată înainte să dispară fără urmă- wowbiz.ro

Kath și partenerul Dan Berry au fost extrem de fericiți când au aflat că vor avea un copil, în anul 2021. Mama a intrat în travaliu la 33 de săptămâni, dar bebelușul a murit în mod tragic în ziua următoare, mai scrie sursa citată mai sus. De atunci, aproape patru săptămâni și le-a petrecut în spital. Kath a fost eliberată la un moment dat, dar a continuat să se confrunte cu probleme și a fost nevoită să își amâne nunta cu Dan, ar declarat surse din anchetă.

Mamă sinucidere copil mort

Imagine reprezentativă pentru un spital.

[Sursa foto: iStock]

Citește și: DNSC a lansat un ghid pentru depistarea deepfake, un fenomen cu impact semnificativ în peisajul fraudelor online. Riscurile sale în prag de alegeri

Pe 15 septembrie, a fost reținută din nou după o altă supradoză, dar a primit în continuare o permisie nesupravegheată din unitate. Familia lui Kath a vorbit acum pentru prima dată despre pierderea suferită și despre campania de îmbunătățire a îngrijirii în maternitate și a sprijinului pentru sănătate mintală.

 "Kath a fost o persoană frumoasă, iubitoare și grijulie în interior și în exterior. Era cea mai fericită când îi ajuta pe alții, ar fi făcut orice pentru a te vedea zâmbind(...) Viața ei era frumoasă. Își cumpărase o casă împreună cu logodnicul ei, pe care o renovau și plănuiau să se căsătorească”, a povestit mama tinerei.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si