Fake news demontat de Raed Arafat: „Încearcă prin orice metodă posibilă să răspândească minciuni”

Raed Arafat atrage atenţia că i se se atribuie în mod fals o declaraţie, potrivit căreia DSP-urile vor fi conduse de personal militar, iar Armata va căuta suspecţii de coronavirus.

Author: Alex Dumitrescu duminică 09 august 2020 , 16:24

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

„Cei cu minciunile şi fake news nu se opresc! În continuare se încearcă prin orice metodă posibilă să răspândească minciuni care să facă oamenii să refuze să respecte sfaturile, recomandările şi regulile care se referă la prevenirea răspândirii virusului SARS-COV 2.

Mai jos aveţi încă un exemplu de manipulare şi dezinformare postat pe un cont de Facebook din Timişoara”, a scris, duminică, Raed Arafat pe Facebook, postând o imagine cu mesajul

la care face referire.

Citeste si: „Mi-am făcut și niște analize”. Prin ce trece, în aceste momente, logodnica lui Culiță Sterp. Ce probleme de sănătate are- kanald.ro

Citeste si: Soțul milionar al Alinei Vidican, cadou de sute de mii de dolari pentru ea! Nu se uită la bani- wowbiz.ro

În mesaj se susţine că el ar fi declarat că toate DSP-urile din ţară vor fi conduse de personal medical, iar Armata va identifica suspecţii de coronavirus.

„Astfel de dezinformări şi manipulări sunt menite să destabilizeze comunităţile şi să instige specialiştii şi populaţia împotriva celor care gestionează pandemia.

În continuare va recomand să aveţi mare grijă de unde va informaţi”, a mai scris Arafat.

Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, a decis ca DSP Bucureşti să fie coordonată de medicul militar Ionel Oprea, după ce în instituţie au fost constatate mai mult deficienţe.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si