La câteva ore după ce s-a aflat că Mario Iorgulescu a fost implicat într-un cumplit accident, în care a murit și un tânăr de 24 de ani, familia Iorgulescu a reacționat.

Părinții lui Mario își exprimă durerea profundă pentru cele întâmplatre și cer opiniei publice discreție și să înțeleagă clipele grele prin care trec cele două familii.

Gino Iorgulescu și soția sa sunt copleșiți de faptul că un tânăr a murit în acest accident grav. 

În același timp, fiul lor este internat la Spitalul Elias, în stare gravă.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citeste si: Elena Băsescu, mesaj pentru mamă! Cum a pozat-o pe Maria Băsescu de ziua ei

Citeste si: Adelina Pestrițu dă lovitura în afaceri! Își deschide magazin de fițe cu ceasuri de lux și diamante! EXCLUSIV

Citeste si: Surpriză uriașă la Puterea dragostei! Un fost concurent va deveni tătic: „La omul bun durează mai mult să își găsească fericirea”

A apărut prima reacție oficială a familiei Iorgulescu, după teribilul accident

Cu o durere imensă în suflet, vrem să aducem la cunoștința oamenilor regretul nostru, care nu încape în cuvinte, față de tragicul accident care a avut ca urmare decesul tânărului de vârstă cu copilul nostru, Mario.

Transmitem condoleanțe sincere familiei îndoliate, durerea noastră fiind de nerostit. Toate rugile noastre se îndreaptă către Dumnezeu, gândindu-ne că situația putea fi cu același deznodământ și pentru copilul nostru, aflat acum în stare gravă la spital.

„Suntem copleșiți de lacrimi și de durere”

Suntem copleșiți de lacrimi și de durere în urma tragicului accident din dimineața de 8 septembrie și sperăm ca oamenii, opinia publică, să înțeleagă clipele grele prin care trecem și noi, și cealaltă familie. Gabriela şi Gino Iorgulescu”, este comunicatul oficial al familiei Iorgulescu, potrivit fanatik.ro.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si