Familia lui Ionut Anghel, razboi total cu fostul avocat! Bogdan Barbuceanu este acuzat de inselaciune, pentru ca ar fi obtinut executarea silita pe baza unui contract "reziliat in primele trei saptamani"

Lucrurile tind sa devina din ce in ce mai serioase in scandalul dintre familia lui Ionut Anghel si fostul avocat, Bogdan Barbuceanu.

Radu Constantin, miercuri 22 noiembrie 2017 , 21:00

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Fostul avocat al familiei baiatului ucis de caini in urma cu 4 ani, langa parcul Tei din Bucuresti este acuzat de inselaciune de actualul reprezentant legal al parintilor lui Ionut. Bogdan Barbuceanu ar fi prezentat executorului judecatoresc un contract „care nu a fost dus la indeplinire si reziliat”, pe baza caruia avocatul ar fi executat familia Anghel de 120.000 euro, respectiv comisionul acestuia pentru reusita dosarului.

„Fostul avocat nu are nici un drept cu privire la onorariul pe care l-a executat, putem vorbi de o infractiune de inselaciune pentru ca a prezentat executorului judecatoresc ca fiind valabil un contract de asistenta juridica, in conditiile in care acesta nu a fost dus la indeplinire si a fost reziliat in primele trei saptamani”, a declarat Virgil Petru Papuc, actualul avocat al familiei Anghel, pentru Libertatea. Este unul dintre putinele cazuri in care un avocat isi acuza un coleg de breasla de o fapta penala.

Actualul reprezentant al familiei Anghel nu a specificat insa daca va inainta si o plangere impotriva lui Barbuceanu, din partea clientilor sai, pentru inselaciune. In schimb, acesta a facut o contestatie la executare.
In replica, Bogdan Barbuceanu a declarat ca a actionat pe baza unui contract valabil, pentru ca acesta nu a fost niciodata reziliat si a incercat in repetate randuri sa ia legatura cu parintii lui Ionut pentru a rezolva situatia.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si