Familia Șărămăt e în culmea fericirii! Rămași fără Sorina, adoptată în America, Vasile și Mariana au devenit bunici! ”Nicolas, prințișorul lui tata” EXCLUSIV

Așteptând ca justiția să le dea dreptate în cazul adopției Sorinei, Vasile și Mariana Șărămăt au avut parte recent de o mare bucurie în familie.

Author: Petru Luca luni 24 august 2020 , 12:12

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

La jumătatea lunii iulie s-a împlinit un an de când Vasile și Mariana Șărămăt au rămas fără Sorina, fata crescută de ei vreme de 7 ani, care a fost adoptată de familia Săcărin și s-a mutat în Statele Unite ale Americii. Cum procedura în cazul Sorina a fost una care a scandalizat la momentul respectiv opinia publică, familia Șărămăt a demarat încă din toamna trecută procedurile legale, deschizând proces privind nulitatea absolută a a adopției.

Citeste si: Scandal URIAȘ în cazul Sorina! Asistenții maternali care au crescut-o au sunat degeaba în America, la familia adoptivă, să discute cu fata: ”Ne-au mințit la început, că nu e acolo, apoi ne-au blocat telefonul!” EXCLUSIV

Judecarea cauzei este pe rol la Tribunalul București, care cercetează speța în lumina unor falsuri pe care familia Șărămăt susține că le-au făcut reprezentanții autorităților, în condițiile în care ei și-au manifestat mereu disponibiitatea de a o adopta oficial pe Sorina. 

Dincolo de necazurile legate de faptul că nu pot comunica deloc cu Sorina, în ciuda demersurilor făcute pe lângă noua ei familie, Vasile și Mariana Șărămăt au avut recent parte de o mare bucurie. Astfel, Dan, băiatul familiei, a devenit tată, astfel că soții Șărămăt au ajuns în premieră bunici.

Foarte mândru de noua sa postură, Vasile Șărămăt și-a făcut câteva fotografii cu juniorul în brațe, chiar în casa din Baia de Aramă, scriind în dreptul lor: ”Nicolas, prințișorul lui tata”.   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si