Ce viaţă duce Sorina Săcărin la un an de la adopţia în SUA

La un an de la plecarea sa în SUA, Sorina Săcărin are o viață diferită de cea din România. Mama sa adoptivă a povestit cum se simte acum fetița.

A.M.S., luni 22 iunie 2020 , 10:15

Sorina Sacarin
Sorina Sacarin
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

În vara lui 2019, povestea Sorinei, o fetiță din Baia de Aramă luată cu „mascații” din locuința asistenților maternali, făcea înconjurul televiziunilor.

În prezent, Sorina locuiește alături de familia sa adoptivă peste Ocean și merge la o școală de muzică.

„Este fericită și a înflorit pur și simplu!”

„Sorina a devenit imediat o parte din familie. S-a adaptat imediat la noua ei viață, unde a înțeles cât de important este să ai încredere în tine, să îți propui să realizezi ceva și să faci tot ce poți pentru a îndeplini ce ți-ai propus. Este fericită și înflorește văzând cu ochii”, a povestit Ramona Săcărin, mama adoptivă, pentru Newsweek.

„Suntem mândri de ea, a învățat engleză foarte repede. Sorina nu doar că s-a adaptat într-un an, a înflorit pur și simplu. I s-a schimbat lumina din priviri, este încrezătoare, curajoasă și știe că, orice încearcă să realizeze, noi suntem aici să o susținem. Este pasionată de instrumente muzicale, merge la o școala de muzică, cântă la pian, a terminat nivelul de începători și deja lucrează la nivelul 1”, a mai spus femeia.

Sorina Sacarin
Sorina Sacarin

Citeste si: Gest emoționant al familiei Sorinei din România! Avem filmarea care-ti va aduce lacrimi in ochi! Familia Șărămăt a facut-o de ziua fetei adoptate în America VIDEO EXCLUSIV

„După un an, mă uit cu detașare la toată tevatura prin care am trecut. Avem foarte mulți prieteni și multe rude în România, care au fost șocați să vadă prin ce am trecut și au suferit împreună cu noi. De dragul lor și al multor oameni de bun-simț din România, sperăm să se schimbe lucrurile, așa încât nici un copil adoptat și nici o familie adoptivă să nu mai treacă vreodată printr-o astfel de situație”, consideră mama Sorinei.

Citeste si: ZI DECISIVĂ în Cazul Sorina! Familia Șărămăt are termen la tribunal pentru anularea adopției | EXCLUSIV

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si