După Simina și Alex Zănoagă, primul cuplu din casa Puterea Dragostei care așteaptă un copil, o fotografie recent postată pe rețelele de socializare face furori în rândul fanilor și ridică totodată multe semne de întrebare.

Asta pentru că în ea apar Iancu și Denisa, cei doi îndrăgostiți care își continuă frumoasa poveste de dragoste și după ce au părăsit emisiunea Puterea Dragostei.

Citeste si: Cine este fostul concurent de la Puterea Dragostei care a îndemnat-o pe Andra Volos să vină în emisiune și să cunoască succesul?

Detaliul de care s-au minunat toți fanii are legătură cu un gest făcut de Denisa. În poza în care este alături de Iancu Sterp, Denisa își ține mâna pe burtă.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citeste si: Bianca de la Puterea Dragostei, adevărul despre despărțirea de Livian ”Nu sufăr! Chiar nu sufăr” De ce îi ia apărarea fostului ei iubit?

Imediat au apărut sute de comentarii din partea fanilor care i-au bombardat pe cei doi cu întrebări. Unele persoane chiar i-au felicitat fără să mai stea prea mult pe gânduri.

Citeste si: Manuela de la ”Puterea Dragostei” face lumină în cazul despărțirii dintre Bianca și Livian! Informații EXCLUSIVE

Aceasta este fotografia care a fost făcută într-un club cu Iancu și Denisa. Rămâne de văzut ce vor spune și cei doi în legătură cu observațiile făcute de fani și dacă într-adevăr așteaptă să devină părinți.

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si