Tânăra este din New York   și este extrem de apreciată. Ea le arată zilnic urmăritorilor viața de lux pe care o are. Roma Abdesselam a demonstrat că zilnic cheltuie în jur de 50.000 de dolari din banii părinților doar pentru a-și face poftele.

Citește si: VIDEO- Ardeiul gras românesc este leguma cea mai prețioasă de pe tarabe/Costă dublu decât roșiile

Roma a devenit imediat vedetă. Zile întregi s-a lăudat cu averea părinților ei și le arată fanilor că are o viață perfectă și nu duce grijă de nimic.

Roma trăiește o viață de lux

Citește si: Prețuri exorbitante în Grecia

Fata de 26 de ani din New York a decis să își delecteze fanii și să le arate cum decurge o zi din viața ei luxoasă, dar și pe ce cheltuie 50.000 de dolari din banii părinților pe zi.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Chiar dacă nu mai lucrează de doi ani, ea nu duce grija banilor.

Poartă doar haine de la branduri de renume, precum Gucci, Dior, Chanel și Prada.

Când vine vorba să facă plata, nu plătește din bani proprii, ci scoate cardul mamei și tatălui. Cei doi nu au nicio interdicție pentru ea și îi fac toate poftele.

Mulți internauți nu credeau că ea cheltuie o astfel de sumă de bani zilnic. Ca să le închidă gura, Roma a filmat o zi întreagă și i-a luat cu ea oriunde s-a dus.

Ziua a început cu o vizită la salonul de înfrumusețare, care a costat-o ​​600 de dolari, apoi a cheltuit 1.353 de dolari pe diverse parfumuri și produse de îngrijire a pielii.

Ziua continuă. Ea a dat 2.221 de dolari pe haine, apoi a cumpărat lenjerie intimă în valoare de 2.774 de dolari și a cheltuit alți 2.264 de dolari tot la un magazin cu articole vestimentare. De asemenea, și-a încheiat ziua cu o sesiune privată de Pilates de 100 de dolari, aducând totalul ei la 9.326 de dolari în acea zi.

Citește si: VIDEO- Prețuri mai mari pentru vacanțele în Grecia. Românii se plâng că dau mai mulți bani la plajă și la taverne

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

„În fiecare zi mă trezesc dimineața, iau micul dejun, merg la un curs de antrenament de [600 de dolari] și merg la cumpărături cu prietenele mele la Bergdorf, iar asta este viața mea, eu fiind șomeră.(...) Merg la cumpărături de patru ori pe săptămână. De obicei port o ținută doar o dată sau de două ori înainte de a scăpa de ea. Nu-mi place să fie dezordine, așa că donez hainele pe care nu le mai vreau.

Dacă am făcut o poză într-o ținută a doua oară nu o mai pot. A avea grijă de tine, ca femeie, este o meserie în sine. Urăsc să mă spăl singură pe păr – este multă muncă, așa că plătesc pe altcineva să o facă de mai multe ori pe săptămână.(...) În unele zile cheltuiesc 50.000 de dolari. De multe ori sunt păcălit de vânzătorii pricepuți care spun ceva de genul „Oh, aceasta este ultima geantă de la Chanel Exotic.”, a dezvăluit Roma Abdesselam.

Citește si: O notă de plată a ajuns virală pe internet! Cât a putut să plătească un client pentru mâncare și câteva băuturi, în Mamaia


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si