Fata cea mare a lui Horia Brenciu oferă consiliere psihologică! Brenciu a lăudat-o pe Andreea: „Creață, frumoasă și devreme acasă!”

Horia Brenciu are o relație excelentă cu Andreea, fata din altă căsnicie a soției sale.

Author: Matei Vaihan luni 12 octombrie 2020 , 18:11

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Horia Brenciu are o familie numeroasă. Celebrul cântăreț și prezentator de emisiuni televizate s-a însurat în 2014 cu Alice Dumitrescu, femeia care i-a dăruit o fiică, pe Mina.

Ulterior, cei doi soți au adoptat un băiețel, pe Toma. Familia lui Brenciu e, însă, mai numeroasă. 

Horia Brenciu
Horia Brenciu, alături de fiicele sale vitrege, Andreea și Maria

Alice Dumitrescu mai are două fete, din relații anterioare, pe Andreea și pe Maria. Chiar dacă sunt fiicele sale vitrege, Horia Brenciu are o relație apropiată cu ambele, ca și cum ar fi tatăl lor bun. Recent, Brenciu a lăudat-o pe Andreea care, la 29 de ani, este cel mai mare dintre copiii lui.

Citeste si: Salariul minim crește semnificativ în unele domenii! Ce angajați se vor bucura de venituri mai mari: ,,Cât mai repede cu putință”- kanald.ro

Citeste si: Deea Maxer și noua iubită a lui Dinu, prima confruntare față în față! Marea întâlnire a decurs într-un mod cu totul neașteptat- wowbiz.ro

Citeste si: Soția lui Ștefan Bănică jr a eșuat în muzică și s-a apucat de vândut haine! Lavinia Pârva și-a creat propriul brand de îmbrăcăminte! EXCLUSIV

Citeste si: Cântăreața angajată la Ministerul Sănătății a fost eliminată de Ștefan Bănică Jr și Horia Brenciu! Jurații au considerat că Codruța Filip nu are voce!

Citeste si: Casa părintească a lui Horia Brenciu a devenit muzeu! Ce scrie la intrare: ”Călătorule, aici se află centrul României!”

Horia Brenciu fiică
Andreea, fiica lui Horia Brenciu, s-a făcut consilier psihologic

Fiica lui Horia Brenciu e consilier vocațional și de dezvoltare personală

„Andreea, fii-mea cea mare, e tot ce-și dorește un tată. Creață, frumoasă și devreme acasă! O seară faină, tuturor!”, a postat, plin de afecțiune, Horia Brenciu. Andreea a absolvit Facultatea de Psihologie, secția de Psihologie și psihoterapie integrativă. De curând, ea s-a înscris pe un site al terapeuților, unde își oferă seviciile de consilier vocațional și consilier de dezvoltare personală.

Fiica lui Horia Brenciu a notat că e licențiată în Psihologie și Comunicare, și poate fi contactă  prim telefon sau email pentru o ședință de consiliere. Consilierul vocational este specialistul care oferă servicii sociale de evaluare vocațională, orientare profesională și susținere motivațională în vederea dezvoltării autonomiei personale. Până să devină terapeut, Andreea a lucrat pentru compania lui Horia Brenciu.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si