Statele Unite si Columbia au anuntat ca au achizitionat formatul Exatlon care a revolutionat piata televiziunii in Romania, Mexic sau Brazilia.

In SUA, show-ul va fi difuzat la nivel national in reteaua Telemundo-NBCUniversal, cu sediul la Miami, o retea de limba spaniola.  „Telespectatorii nostri pot beneficia in continuare de formate de divertisment fabuloase. Exatlon este un show urias, care se adreseaza intregii familii si in care telespectatorii vor avea parte de competitie intre concurenti hispanici de pe tot teritoriul Statelor Unite”, a anuntat Luis Silberwasser, presedinte Telemundo.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

 

In Columbia, Exatlon se va difuza pe postul de televiziune RCN, care in urma cu cateva zile a inceput preselectiile pentru concurenti. Emisiunea se promoveaza cu imagini de la Exatlon Romania, in spot aparand imagini cu Anda Adam, Andrei Stoica, Stefan Floroaica, dar si cu steagul Romaniei.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si