Anca Surdu de la Exatlon a fost colega cu Simona Halep! Cele doua au absolvit aceeasi facultate in urma cu 4 ani!

La Facultatea de Educatie Fizica si Sport, Anca Surdu de la Exatlon a fost colega cu Simona Halep.

Webeditor: A.N. Author: Matei Vaihan joi 12 aprilie 2018 , 16:30

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

La Universitatea Ovidius din Constanta- Facultatea de Educatie Fizica si Sport, Anca Surdu de la Exatlon a fost colega cu Simona Halep. Cele doua sunt originare din Constanta si au absolvit facultatea in 2014, cand si-au luat examenul de licenta.

Anca Surdu de la Exatlon a fost colega cu Simona Halep. Si-au luat licenta la Constanta

„Simona Halep, Oana-Corina Constantin, Anca Surdu (gimnastică aerobică), Claudia Bobocea (atletism) sunt sportivii de aur ai României şi ai lumii care au susţinut, în aceste zile, examenul de licenţă la Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport a Universităţii Ovidius din Constanţa”, s-a aratat intr-un comunicat de presa al institutiei de invatamant.

Citeste si: O mamă din Ucraina, care s-ar afla în depresie postnatală, și-a aruncat copilul pe geam, de la etajul cinci. Bebelușul a murit la spital- kanald.ro

Citeste si: Cum se înțelege Maria Cârneci cu soția fiului ei? „O fată pe care nu o consider noră”- wowbiz.ro

Anca Surdu de la Exatlon a fost colega cu Simona Halep. Au fost remarcate de conducerea facultatii

La Constanta, Anca Surdu de la Exatlon a fost colega cu Simona Halep, ambele fiind remarcate de conducerea facultatii.  „Simona Halep, învingătoare în competiţii de anvergură, este o sportivă de succes şi o studentă ambiţioasă cu care ne mândrim..Urmează o altă studentă a facultăţii, Oana – Corina Constantin, gimnastică aerobică, cu un palmares de invidiat în anul 2014. Oana-Corina Constatin este câştigătoarea Cupei Mondiale pentru a doua oară consecutiv în probele de individual feminin şi trio. Cea de-a treia studentă evidenţiată este Anca Surdu, şi ea, cu un palmares de invidiat în 2014”, s-a scris despre examenul luat de Simona Halep si Anca Surdu. 

 

Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si