Felicitări pentru mire și mireasă. Ce să le transmiți dacă nu ajungi la nuntă

Felicitări pentru mire și mireasă. Ce să le transmiți prietenilor dacă nu ajungi la nuntă?! Arată-le prietenilor sau rudelor tale faptul că le susții decizia de a face acest pas important în viață, chiar dacă nu ești lângă ei.

Author: Georgiana Balaban miercuri 19 august 2020 , 13:45

felicitări de nuntă 2020
felicitări de nuntă 2020 pentru mire și mireasă[Sursa foto: PixaBay]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Felicitări nuntă. Felicitări pentru mire și mireasă. Arată-le viitorilor soți că sărbătorești împreună cu ei taina sfântă a nunții.

Avem aici cele mai memorabile urări de nuntă pentru mire și mireasă.

Felicitări nuntă. „Fie ca această comuniune sfântă să vă întărească dragostea și să vă unească și mai mult pe măsură ce trec anii! Casă de piatră!”

Felicitări nuntă. „Cu sinceritate vă mărturisesc că mi-ați redat speranța. M-ați făcut să cred din nou că dragostea adevarată există și mi-ați arătat ce înseamnă arta de a iubi. Casă de piatră!”

Felicitări nuntă. „Va veni vremea când veți întâmpina dificultăți în viață. Atunci când vor apărea acestea, amintiți-vă de iubirea care v-a adus în fața altarului în această zi memorabilă.

Casă de piatră!”

Felicitări nuntă. „Să purtați mereu în suflet amintirea zilei în care v-ați unit destinele și să nu uitați de promisiunile care v-au apropiat unul de celălalt! Casă de piatră!”

Felicitări nuntă. „Vă doresc o căsnicie fericită presărată cu loialitate, respect și multă iubire!”

Felicitări pentru mire și mireasă. Ce să le transmiți dacă nu ajungi la nuntă

Felicitări nuntă. „Vă așteaptă un drum lung cu împliniri și dezamăgiri, cu frământări și bucurii, dar peste toate veți trece cu ajutorul iubirii voastre puternice. Casă de piatră!”

Felicitări nuntă. „Cu fiecare an care se scurge, îmi doresc ca relația voastră să devină mai puternică, mai frumoasă, mai bună, iar căsnicia voastră să fie un adevărat reper spiritual pentru ceilalți. Casă de piatră!”

Citeste si: Legătura neștiută dintre Alex Pițurcă și avocata sa. Cine este, de fapt, Silvia Uscov, cea care îl reprezintă în dosarul în care este cercetat- kanald.ro

Citeste si: „Nașa mi-a dat un mesaj” Armin Nicoară, la cuțite cu Georgiana Lobonț după zvonurile divorțului! Care este adevărul despre căsnicia artistei- wowbiz.ro

Felicitări nuntă. „Am găsit în relația voastră o sursă de inspirație care mi-a deschis inima spre iubire. De aceea, vă mulțumesc! Casa de piatră!"

Felicitări nuntă. „Nunta voastră deschide calea spre un nou început care trebuie sărbătorit din plin. Bucurați-vă de fiecare clipă pe care o veți petrece împreună începând cu această zi! Casă de piatră!”

Felicitări nuntă. „Fie ca puritatea dragostei să vă însoțească pe tot parcusul vieții și să vă aducă pacea sufletească de care aveți nevoie. Casă de piatră!”

felicitări de nuntă 2020
felicitări de nuntă pentru miri[Sursa foto: PixaBay]

Felicitări nuntă. „A venit și ziua mult așteptată în care v-ați hotărât să vă declarați iubire veșnică. Noi vă susținem și vă dorim să trăiți cu intensitate aceste clipe de poveste care vor trece repede, dar care vor lăsa în urma lor eternitatea dragostei voastre. Casă de piatră!”

Felicitări nuntă. Citeste si: Scenariu desprins parcă din filme. Un oraș a fost acoperit de fragmente fine de ciocolată

Felicitări nuntă. Citeste si: S-a făcut de râs! Ce a răspuns Tăriceanu când a fost întrebat ce preț are un bilet de autobuz

Felicitări nuntă. Citeste si: Judeţul din România care revine la măsurile din starea de urgenţă: Sunt trei focare active de coronavirus nr cuvinte: 839

Citeste si: „Când îmi dădea o palmă, vedeam stele verzi și îmi țiuia timpanul.” Oana Roman, despre întâmplările chinuitoare din copilărie- kfetele.ro

Citeste si: Dimineața Nebună: Un bărbat a sunat panicat la 112 să reclame că o femeie străină e în patul lui. Ce au descoperit polițiștii la fața locului este de-a dreptul bizar- AUDIO- radioimpuls.ro

Felicitări nuntă. „De azi înainte veți învăța cum să vă ocrotiți unul pe celălalt de tristețile vieții, cum să aveți răbdare și cum să vă iertați greșelile. Este un nou capitol din viața voastră care vă va purta pe un drum plin de obstacole pe care le veți depăși împreună. Să treceți cu bine peste toate greutățile vieții și să gustați din bucuriile oferite de aceasta! Casă de piatră!”

Felicitări nuntă. „Sper ca din această zi la care abia îndrazneați să visați și care s-a transformat în realitate, nimic nu vă mai despărți viețile care s-au unit, formând un singur suflet! Felicitări pentru nuntă!”

Felicitări de nuntă haioase

Felicitări nuntă. Există și felicitări de nuntă mai puțin obișnuite, dar care stârnesc râsul.

Felicitări nuntă. „Să nu îți fie teamă înainte de a spune marele “DA”. Oricum nu ai altă opțiune. Felicitări!"

Felicitări nuntă. Citeste si: Dan Alexa a luat hotărârea! Antrenorul se pregătește de nuntă!

Felicitări nuntă. „Știți care este secretul unei căsătorii fericite? Faptul că va rămâne pentru totdeauna un secret! Casă de piatră!".


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si