La mulţi ani de Sf. Constantin şi Elena 2022! Mesaje frumoase, urări şi felicitări pentru 21 mai

La mulţi ani de Sf. Constantin şi Elena 2022! Mesaje frumoase, urări și felicitări de Sfinții Constantin și Elena! Iată o serie de sugestii de mesaje și urări pe care le poți transmite sărbătoriților pe 21 mai!

Author: Madalina Grigore joi 19 mai 2022 , 15:03

mesaje, urări și felicitări sf. constantin și elena

Mesaje, urări și felicitări de Sf. Constantin și Elena.

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

La mulţi ani de Sf. Constantin şi Elena 2022!  Mesaje frumoase, urări și felicitări de Sfinții Constantin și Elena! În România, peste 86.000 poartă numele de Elena, alte 11.000 de femei poartă numele de Ileana, aproape 19.000 se numesc Ilinca şi peste 63.000 poartă numele de Lenuţa. La bărbați, cel mai întâlnit nume este Constantin, urmat de Costel și Costică. 

Urări de Sf. Constantin şi Elena 2022. Vă prezentăm o serie de mesaje și felicitări frumoase pentru cei care poartă numele Sfinților Împărați Constantin și Elena. 

mesaje, urări și felicitări sf. constantin și elena

Mesaje frumoase de Sf. Constantin și Elena

„E o zi cand sufletul invinge orice urma de tristete, cand tot ce a fost greu ti se pare uşor.

La Mulţi Ani!”

„Cu ocazia zilei de nume, iti doresc un munte de sanatate, o mare de iubire si un ocean de fericire!”

„Cu ocazia zilei Sfintisorului tau, iti doresc o ora de liniste, o zi senina, o saptamana de bucurii, o luna de impliniri, un an de prosperitate, un veac de sanatate, fericire si iubire. La multi ani!”

„De ziua numelui tau, iti doresc tot binele din lume, noroc, fericire si sanatate si sa ti se indeplineasca toate dorintele pe care o sa ti le pui. La multi ani, Costica!”

„E o zi cand sufletul invinge orice urma de tristete, cand tot ce a fost greu ti se pare usor. La Multi Ani!”

„Cu ocazia sărbătoririi numelui primiţi un călduros “La mulţi ani”, multă sănătate multe realizări si tot ce vă doriţi lângă cei dragi!”

„Cu ocazia zilei de nume, iti doresc un munte de sanatate, o mare de iubire si un ocean de fericire!”

„Cu ocazia zilei onomastice, iti doresc o ora de liniste, o zi senina, o saptamana de bucurii, o luna de impliniri, un an de prosperitate, un veac de sanatate, fericire si iubire. La multi ani!”

La mulţi ani de Sf. Constantin şi Elena 2022!

„De ziua numelui tau, iti doresc tot binele din lume, noroc, fericire si sănătate şi să ti se îndeplinească toate dorinţele pe care o sa ti le pui. La multi ani, Costica!”

mesaje, urări și felicitări sf. constantin și elena

Urări de Sf. Constantin și Elena

„La mulţi ani, cu ocazia zilei de „Sfinţii Constantin si Elena”! Sa ai parte de bucurii şi împliniri!”

„Cu ocazia zilei onomastice, vreau să îţi spun că pentru mine reprezinţi totul în viaţa şi ca sufletul meu îţi doreşte numai fericire şi împliniri!”

„La zi aniversara noi îţi urăm numai de bine, îţi dorim sănătate, împliniri, realizări şi îţi uram un sincer „La mulţi ani!” 

„Este minunat sa ştii ca cineva te place, cineva se gândeşte la tine, cineva are nevoie de tine… dar e si mai minunat să ştii ca exista cineva care nu-ti uita niciodată ziua de nume. La Mulţi Ani!”

„La multi ani! Sfintii Constantin si Elena sa te calauzeasca mereu!”

„Ne gandim cu totii la tine si pentru ca astazi este o zi speciala iti uram un sincer- La multi ani !”

„Azi, de ziua numelui, iti urez si eu sa fii iubit(a) si sa ai parte de tot ce iti doresti. La multi ani !”

mesaje, urări și felicitări sf. constantin și elena

Felicitări de Sf. Constantin și Elena

„La mulţi ani tuturor celor ce poarta numele  sfinţilor împăraţi Constantin si Elena! Sa va călăuzească si va vă ajute a urma calea spre Domnul!”

mesaje, urări și felicitări sf. constantin și elena

„Felicitări de Sfinții Constantin și Elena: Cu ocazia sărbătoririi numelui primiţi un călduros „La mulţi ani”, multă sănătate multe realizări si tot ce vă doriţi lângă cei dragi!”

„Sfântul căruia îi purtați numele să vă ocrotească în fiecare zi, să vă aducă liniște și pace și să nu lase ca speranța să se stingă din sufletul dumneavoastră. La mulți ani cu împliniri și momente frumoase in viitor!”

mesaje, urări și felicitări sf. constantin și elena

„La mulţi ani tuturor celor ce poarta numele sfinţilor împăraţi Constantin si Elena! Sa va călăuzească si va vă ajute a urma calea spre Domnul!”

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si