Femeia care i-a fost alături lui Radu Beligan în ultimii ani de viață a dispărut! Mona Radu este una dintre moștenitoarele marelui actor

Între Mona Radu și Radu Beligan a fost o diferență de 66 de ani, însă în ultimii ani de viață ai actorului, cei doi erau nedespărțiți.

Author: C.L. miercuri 01 ianuarie 2020 , 10:30

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

La fiecare ieșire din casă a actorului, la câte un eveniment sau la teatru, Radu Beligan era însoțit de Mona Radu, care devenise ca umbra maestrului. Pentru mulți, o bună vreme, strânsa legătură dintre Radu Beligan și tânără a fost un mister, o curiozitate, însă, cu trecerea timpului, toată lumea se obițnuise să o știe lângă el. Atât de mult încât, la înmormântarea marelui actor, Mona Radu a stat în același rând cu fetele maestrului și a fost îmbrățișată si consolată de toată lumea, poate chiar mai mult decât acestea.

După moartea lui Radu Beligan, între moștenitorii acestuia au avut loc mai multe neînțelegeri, în principal plecate de la licitația cu bunurile actorului, organizată de o celebră casă de licitații. Așa s-a aflat că, prin testament, Mona Radu a fost trecută în rândul moștenitorilor.

Femeia care a fost alături de Radu Beligan în ultimii ani de viața a dispărut! Mona Radu a fost trecută în testamentul actorului

Conform testamentului lăsat de Radu Beligan, ei i-au rămas drepturile de autor asupra pieselor scrise și regizate în ultima parte a vieţii. 

“Nu își dorește altceva, deși are toate drepturile pentru că i-a fost alături, l-a spălat și l-a îngrijit în ultimii ani de viață. Ea i-a fost alături de dimineața până seara, au repetat împreună pentru piesele de teatru și i-a împins căruțul până la finalul vieții”, au mărturisit surse din apropierea actorului, la putin timp după moartea acestuia.

La scurt timp după înmormântarea lui Radu Beligan, Mona Radu a dispărut. Scriitoarea nu a fost prezentă la nici un eveniment dedicat memoriei marelui actor. Și asta, pentru că Mona Radu a plecat la Londra, acolo unde locuiește acum și de unde, în ultima perioadă, a venit doar în vizită în România.

Mona Radu postează pe paginile de socializare poze în care apare zâmbitoare, dar niciodată nu-l arată pe cel care o pozează, pastrând misterul chiar și atunci când este întrebată de prietenii virtuali. Însă, întrebată la un moment dat dacă peisajul în care apare este din Londra, Mona Radu comentează simplu ”home”, ceea ce înseamnă că deja se simte acasă în orașul britanic. 

Femeia care a fost alături de Radu Beligan în ultimii ani de viața a dispărut! Mesajul transmis de fiica actorului

Între Mona Radu și Radu Beligan a fost o diferență de 66 de ani, așa că inițial mulți speculat diverse. Care era exact relația dintre cei doi probabil că va ramane un mister, însă, dupa moartea lui Radu Beligan, fiicele au ținut să-i mulțumeasca Monei Radu pentru că a fost alături de tatăl lor. O relație specială cu Mona Radu are Ana Maria Beligan, fata cea mare a actorului, care locuiește de peste 30 de ani în Australia. De altfel, Ana Maria a făcut chiar și o mărturirisire într-un mesaj trimis pe facebook:  “A fost îngerul care l-a tinut în viață pe tata în ultimii 10 ani”


Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si