Războiul dintre Rusia și Ucraina  a început de mai bine de o lună și este departe de a fi terminat. Locuitorii celor două țări trag semnale de alarmă, pentru ca războiul să fie oprit, însă se pare că lucrurile nu se vor încheia prea curând, având în vedere ce s-a întâmplat în ultimele zile în Ucraina.

Citeste si: Fost președinte: Zelenski este la fel de vinovat ca Putin pentru declanșarea războiului în Ucraina

Femeia protestează de mai mult timp față de războiul din Ucraina. Luptele crunte au pornit pe 24 februarie 2022 și de atunci mii de oameni au pierit. La început, totul a pornit sub forma unei „operațiuni militare speciale”, așa cum declara pe atunci președintele rus Vladimir Putin.

Cum a reacționat o activistă din Rusia

Activista rusă Nadejda Saifutdinova s-a născut în oraşul Ekaterinburg, din Urali, Rusia. Femeia şi-a cusut gura în semn de protest. Incidentul a fost anunțat de organizaţia neguvernamentală OVD-Info.

Citeste si: Patriarhul Kiril îi răspunde Papei: „A ales tonul greșit”

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Ea nu a stat pe gânduri și s-a prezentat în fața uneia dintre cele mai importante instituții din oraș, după ce și-a cusut gura. A recurs la acest gest pentru atrage atenția la tot ceea ce se întâmplă în Ucraina încă din luna februarie.

În timpul protestului, ea a ținut în mână și o pancartă cu îndemnuri împotriva războiului, precum „Nu putem să tăcem".

Nadejda Saifutdinova a fost dusă la un comisariat de poliţie.

Citeste si: Rusia ar fi luat 400.000 de tone de cereale din teritoriul ocupat din Ucraina, acuză oficialii ucraineni

Civili din Mariupol și din alte orașe ocupate de ruși au fugit pe teritoriul controlat de armata ucraineană. Combinatul siderurgic Azovstal din Mariupol ar fi fost bombardat de armata președintelui rus în această dimineață.

Rușii au lansat rachete de pe navele Moscovei din Marea Azov. Cu toate acestea, autoritățile din Rusia au negat că ar fi atacat combinatul siderurgic Azovstal situat în Mariupol, Ucraina.

Zelenski a cerut încetarea focului.

Citeste si: Va lovi embargoul pentru petrol bugetul de război al lui Vladimir Putin? Constantin Rudnițchi, analist economic, despre noul pachet de sancțiuni impus de UE: „Trebuie să vedem sancțiuni mai drastice”| EXCLUSIV


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si