Cadavrul femeii dispărute acum două zile a fost găsit la marginea municipiului Pașcani. La fața locului, polițiștii au descoperit că este vorba despre femeia dispărută.

Citește și: Un adolescent de 16 ani din SUA a ucis o tânără de 13 ani, apoi și-a rugat prietena să îl ajute să scape de cadavru

“In dimineața zilei de 29.11.2022 Poliția Municipiului Pascani a fost sesizată prin SNUAU 112 despre faptul ca pe un teren arabil din municipiul Pascani se afla cadavrul unei femei. La fata locului polițiștii au stabilit ca persoana decedata

este femeia sesizată ca dispăruta de familie la data de 27.11.2022. In cauza s-a întocmit dosar penal in care se fac cercetari sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpa”, a transmis Anca Vijiac, purtător de cuvânt al IPJ Iași.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citește și: Un bărbat din Satu Mare a fost găsit fără suflare în propria locuință

Un bărbat din Satu Mare a fost găsit fără suflare în propria locuință

Pompierii din Satu Maru au intrat în casa unui bărbat, acesta fiind dat dispărut de către vecini. El a fost găsit decedat. Vecinii au fost cei care  au anunțat autoritățile, bărbatul fiind nevăzut de mai multe zile.

Citește și:  FOTO- O tânără care a căutat transport până în Sibiu a avut un șoc atunci când a aflat că va călători cu un cadavru. „Există un pasager. E tăcut”

"La locul intervenţiei s-a deplasat o autospecială de intervenţie cu modul de descarcerare cu 4 subofiţeri din cadrul Secţiei de Pompieri Negreşti Oaş.

La locul evenimentului a fost trimis şi un echipaj medical din cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Satu Mare.

Pompierii militari au intervenit pentru a asigura accesul echipajului medical în locuinţă. În momentul pătrunderii în interiorul locuinţei persoana (de sex masculin, cu vârsta aproximativă de 64 de ani) a fost găsită şi predată echipajului medical care a constatat decesul ”, precizează ISU Satu Mare. 

Citește și: VIDEO- Angajaţi ai INML au trimis cadavrul unei femei către o familie care trebuia să înmormânteze un bărbat. Eroarea, descoperită după trei luni


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si