În anul 2022 multă lume apelează la aplicațiile ridesharing pentru a evita trenul sau avionul, uneori pentru a scuti niște bani sau timp. 

Este și cazul acestei tinere care avea nevoie de o cursă până la Sibiu. Deși a găsit o cursă, nu era una ca oricare alta pentru că urma să călătorească cu un mort.

Citește și: Un paramedic s-a luptat să salveze viața unei adolescente, neștiind că este fiica sa. Femeia a aflat de la colegii săi cine este fata, abia după ce a murit: „Cine ai fi devenit, fetița mea?”

O tânără era pe cale să călătorească cu un cadavru până la Sibiu

O tânără a apelat la un serviciu privat de transport, pentru a ajunge din Timișoara în Sibiu cât mai repede posibil, fără prea mulți bani.

A găsit o cursă, însă nu una obișnuită. Șoferița a surprins-o pe clientă, speriind-o de moarte. Aceasta a informat-o pe tânără ca are disponibil un vehicul pentru a efectua cursa, însă clienta nu se aștepta nici pe departe să dea de un asemenea mijloc de transport.

Citește și: O româncă a fost arestată pe aeroport din Germania în timp ce lua un zbor spre România

Vehiculul cu care urma să călătorească era un dric, iar călătoria avea să fie una cu adevărat terifiantă pentru că ar fi urmat să călătorească împreună cu un mort.

De parcă informațiile nu erau suficient de înfricoșătoare, șoferița a mai informat-o pe clientă că urmează ca omul decedat să fie lăsat într-o pădure, la un cimitir, conform dorințelor familiei acestuia.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Scenariul NATO pentru război cu Rusia în 2027. Care ar fi primele țări invadate de ruși- antena3.ro

Citeste si: Animalele care nu vor mai putea fi ucise. Fermele se vor închide. Angajații trebuie să își găsească alt loc de muncă- wowbiz.ro

Citind aceste detalii, clienta s-a dat la propriu un pas în spate și a refuzat cursa, fără a sta pe gânduri.

Citește și: Un cuplu de români va petrece ani grei în spatele gratiilor după ce au escrocat un pensionar. Cum a început telenovela din Italia

Conversația dintre clientă și șoferiță

Clienta a postat toată conversația pe Facebook, fiind amuzată de întâmplarea trăită. Conversația ei cu șoferița a devenit virală și a strâns mii de reacții.

Șofer:  „Mașina este un dric. Există un pasager. E tăcut. Trebuie să fie dus în pădure”

Clientă:  „Pasagerul din dric este o persoană decedată???”

Șofer:  „Da”

Client:  „Totuși, de ce decedatul trebuie dus în pădure?”

Citeste si: Oana Roman clarifică situația pensiei alimentare. Cum a obținut vedeta TV banii de la fostul soț. “Am apelat la un executor judecătoresc”- kfetele.ro

Citeste si: Gestul emoționant făcut de Cristina Săvulescu, la doar câteva ore de la înmormântarea soacrei ei, Delia Budeanu- radioimpuls.ro

Citeste si: O profesoară a fost arestată după ce s-a aflat ce i-a făcut unui elev în vacanța de vară- antena3.ro

Șofer:  „Trebuie să livrăm. Există un cimitir”

Client:  „Am înțeles”

Șofer:  „Nimeni nu va vedea cadavrul”

Client:  „Da, îmi închipuiam. Mulțumesc frumos, poate cu altă ocazie”

Citește și: Povestea emoționantă a Andreei, tânăra de 21 de ani care s-a trezit miraculos din comă. A mers în Iași să le mulțumească medicilor care au salvat-o


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si