O femeie nervoasă a rupt gardul și a spart ușa amantei cu mâinile goale. Ea a vrut doar să-și ia soțul acasă

O ieșeancă a făcut o criză de gelozie după ce a aflat că soțul o înșeală. Femeia a recurs la gesturi extreme.

Author: Georgiana Balaban marți 11 ianuarie 2022 , 21:35

femeia geloasă care i-a spart ușa amantei

Soția geloasă i-a spart ușa amantei.

[Sursa foto: PixaBay]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

O femeie geloasă nu a stat pe gânduri și a recurs la gesturi extreme. Ea a rupt gardul și a spart ușa casei celei pe care o bănuia că i-ar fi amantă soțului ei, în încercarea de a-și găsi bărbatul și a-l lua acasă.

După fapta ei, judecătorii au condamnat-o la 11 luni de închisoare, cu amânare.

Citeste si: Mamă și fiică, găsite moarte în propria locuință din Bihor

Femeia a vrut să ia înapoi ceea ce îi aparține, așa că nu a stat deloc pe gânduri. Era în căutarea soțului ei și nu a mai lăsat nimic să-i stea în cale. Din păcate pentru ea, după faptele necugetate a urmat și pedeapsa.

Orbită de gelozie, a spart ușa amantei

Ieșeanca a distrus tot ce i-a stat în cale. Ea a mers acasă la femeia pe care o bănuia că este amanta soțului ei.

În urma scandalului, trei persoane, dintre care doi minori, au fost pedepsite de judecătorii ieșeni.

Magistrații din cadrul Judecătoriei Iași au condamnat-o pe Alina Mihaela Voia la 11 luni de închisoare, cu amânare, pentru violare de domiciliu și distrugere. Celelalte două persoane judecate și condamnate au fost Diana Gabriela R. și Bogdan Alexandru A.. În cazul lor, judecătorii ieșeni au luat măsura educativă neprivativă de libertate a stagiului de formare civică pe o durată de 4 luni, sub acuzația de violare de domiciliu.

Totodată, ieșeanca a fost obligată să-i plătească daune morale și materiale victimei, dar și să presteze o muncă neremunerată în folosul comunităţii, pe o perioadă de 40 de zile, în cadrul unei instituţii publice aflate în subordinea Consiliului Local al comunei Ţigănaşi.

Citeste si: Un bărbat din Sângeorz-Băi a vrut să curme viața soției sale, după care, și-a pus capăt zilelor, într-o magazie. Femeia a ajuns, cu ultimele puteri, la o stație de pompieri- kanald.ro

Citeste si: Ce s-a întâmplat când mama Elodiei a încercat să ia legătura cu nepotul ei: „L-a influențat negativ pe copil”- wowbiz.ro

Citeste si: 15.000 de brățări electronice vor fi cumpărate în 2022

„Instanța admite în parte acțiunea formulată de partea civilă Luminița S. Îi obligă pe inculpați la plata, în solidar, către partea civilă a sumei de 6.000 de lei, cu titlu de daune morale. O obligă pe inculpata Alina Mihaela Voia la plata către partea civilă a sumei de 1.750 de lei, cu titlu de daune materiale”, au transmis judecătorii ieșeni.

Sentința nu este definitivă și poate fi contestată. Scandalul s-a petrecut pe 8 decembrie 2017, când Alina alături de cei doi minori au pătruns fără drept, pe timp de noapte, în curtea locuinței persoanei vătămate.

„În aceste condiții, în seara zilei de 8 decembrie 2017, după ce a văzut că soțul său nu se întoarce la domiciliu și a aflat de la nepotul său că acesta nu se află la barurile din localitatea de domiciliu, inculpata s-a hotărât să meargă în căutarea acestuia la locuința persoanei vătămate. În jurul orei 21:30, inculpații s-au deplasat la locuința persoanei vătămate și au început să îl strige pe martor. Întrucât nu li s-a oferit niciun răspuns, inculpații au pătruns fără drept în curtea locuinței persoanei vătămate, prin scoaterea de către inculpata Alina Mihaela Voia a două scânduri din gardul împrejmuitor al locuinței, după care, cei trei inculpați au ajuns în fața locuinței persoanei vătămate și au început să bată în ușă pentru a le permite accesul în interior”, se arată în documentele din anchetă.

Citeste si: Salvare miraculoasă pentru o tânără de 21 de ani: a fost scoasă în ultima clipă dintr-un autoturism în flăcări

Citeste si: Sarah Dumitrescu s-a fotografiat nemachiată. Cum arată fiica Anamariei Prodan complet naturală- kfetele.ro

Citeste si: VIDEO Pique, etichetat din nou drept cel mai neglijent părinte! Fostul iubit al Shakirei l-a uitat pe fiul sau cel mic, Sasha, într-un magazin- radioimpuls.ro

De fapt, soțul ei nu se afla în acea locuință. Bărbatul a declarat că a fost sunat de o femeie de pe un număr necunoscut, iar ea i-a povestit că nevasta lui a făcut scandal.

Citeste si: O influenceriță mamă s-a sinucis după criticile și ura primite pe internet: „Ești un monstru, cum pot oamenii ca tine să aibă copii?" Ultimele imagini cu ea sunt tulburătoare

„Eu nu eram la locuința victimei. Eram într-un bar din localitate. M-am întâlnit cu o persoană căreia trebuia să îi vând lemne. În acea seară am sunat-o pe soția mea, iar aceasta mi-a spus că se află la un spital din Iași și că ar fi mers în acea seară să mă caute la locuința unei femei”, a menționat bărbatul, potrivit BZI.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si